Hazarcn sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 23:44

20 Aralık akşamı FLO tarafından verilen değişim hakkını kullanıp başka bir Lumberjack ayakkabı aldım yanına bir şeyler daha aldım. Yeni almış olduğum ayakkabıyı ilk gün giydim sol ayağımın arkasında acı hissettim. Tabi ilk gün anlamadım. İkinci günse ayağımın arkasının kanadığını fark ettim. Ayakkabının arka bilek kısmı bileğimi kesiyor oradaki sert malzeme sivri sanırım ayağıma sürtüp kesiyor. Ayakkabıda bir kusur gözükmüyor ve sadece sol ayak bileğimde oluyor. Bu arada ayakkabıyı Samsun/Çarşambadan aldım. Ünye'ye döndüğümde oradaki bir FLO kasiyerine durumu izah ettim. Ayakkabıyı giydiğim için bir şey yapamayacaklarını söyledi. Detaylı bilgi için FLO müşteri hizmetlerini arayıp oraya da söyledim aynı şeyi söyledi. Ben de daha önce giydiğim ayakkabıyı değiştirdiler dedim. Neyse bu işi nasıl çözeceğimi anlayamadım.

17 Ocak 2025 17:46

FLO'dan almış olduğum ayakkabı kusurludur. Ayakkabıyı garantiye gönderdim ancak üründe defo yoktur diyerek geri verdi. Göz var nizam var ayrıca kusurlu yer ayağımı acıttığı için kusurlu yeri belli etme maksatlı küçük bir bant yapıştırdım ancak ayakkabıyı geri aldığımda bandı sökmemişler. İncelediklerini düşünmüyorum. Fotoğraflara bakarsanız işaretli yerin daha kısa olduğu gözle görülebilir. Orası da ayağımı acıtmaktadır. Ayakkabı hala kutuda duruyor. Kullanmıyorum. Lütfen bana bu ayakkabının nasıl kusursuz olduğunu söyleyin. Gerekli fatura ve belgelerim mevcuttur.

12 Ocak 2025 12:46

FLO'dan Lumberjack ayakkabı aldım fiyatı indirimle beraber 1900 TL para ödedim yanına da bir şeyler aldım 2200 TL civarı buldu. Sadece sol ayakkabının arka tarafının bileğime denk gelen kısmı ayağımı kesiyor diyerek garantiye verdim. Garantiye vermeden önce ayakkabıdaki kusuru görsünler diyerek ayağımı kesen yere küçük bir bant yapıştırdım ve FLO personeline de bunu söyledim. Ayakkabı garantiye gitti ve ret yedi. Ayakkabıyı teslim aldım ve yapıştırdığım bant hala orada duruyor. O bandı sökmeden anlaşılmaz ki defonun üzerini kapatacak şekilde bantladım. Bana kalırsa ayakkabı incelenmişse benzemiyor. Ayakkabıyı aldıktan sonra inceledim ve ayakkabıda defolu tarafın yamuk olduğunu fark ettim. Tam da ayağımı kesen yer orası. Yani şunu demek istiyorum bu ayakkabıyı inceleyenler nasıl inceledi bu ayakkabıyı? Neye göre ret yedim. Ben zaten FLO personeline ayakkabının görünüşünde sorun olmadığını söyledim. İçindeki sert materyal sivri ve ucu bükük yapılıp üzerine kumaş ve deri geçirilmiş. Dediğim gibi ayakkabının görüntüsünde sorun yok ama elleyince o sivri sert materyal hissediliyor ve acıtıyor. Bu 2. Lumberjack ayakkabım ve iki Lumberjack ayakkabıda da Şikayetvar'a yazmam gerekti o da garantiden ret yedi. Neye göre 2 yıl garanti veriliyor bu ayakkabılara o zaman? Bu arada ayakkabıyı hala giymiyorum. Ayakkabıyı garantiden aldıktan sonra denemek için bir kere daha giydim. Onun haricinde hala kutusunda duruyor.

28 Aralık 2024 23:28

Bu arada topu topu 2 saat giydim. Olayı öğrendikten sonra daha da giymiyorum.

30 Aralık 2024 12:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

24 Ocak 2025 18:30

Şikayetvar üzerinden ayakkabının yamuk oluğunu belirttim ama 1 hafta boyunca benimle iletişime geçmedikleri için FLO mağazasına gittim ve tesadüfen müdür oluğunu tahmin ettiğim kişiyle (daha resmi giyiniyordu) karşılaştım. Durumu izah ettim. Garantiye vermeden önce kendisine ayakkabının yamuk olup olmadığını sordum. Gözle görünen yamukluk var ve bu yamukluk ayağımı tahriş ediyor dedim. Kendisi beni anlayışla karşıladı. Ayakkabıyı kutuladı ve bilgisayar başında 3-5 dakika klavyeye bir şeyler yazdı. Herhalde mesaj yazdı diye düşündüm. Neyse aradan 2 3 gün geçti bugün ayakkabının yine ret yediğinin mesajını aldım. 3. Gönderişim galiba. Aradım müşteri hizmetlerini durumu izah ettim. Tabi bana süreci anlattı. Artık ezberledim zaten. Ayakkabıda kusur olmadığı için ret yedi cevabını aldım. Ayakkabının görünümünde zarar olmadığını ama yamuk olduğunu dile getirdim ancak nafile. Gerekli fotoğraflar da şikayetlerimde mevcut. Bu 2. Lumberjack ayakkabı alışım. İki ayakkabının garanti sürecinde eziyet çektim resmen. İlki hadi iki konuşmayla garantiye gitti ama bu başka. 2 saat giydiğim ayakkabı kesinlikle benlik durum yok. Ben reddetmeye devam edeceğim. Neredeyse 1 aydır bu ayakkabıyla uğraşıyorum ilk gün hariç giymedim bile. İnceleme ekibiniz neye göre inceliyor? FLO'dan alışverişi de kesiyorum ben garanti süreçlerinde uğraşmak istemiyorum. Siz de uğraşmayacaksanız 2 yıl garanti vermeyin 30 gün iade değişim diye gevelemeyin. İnsanları aldatmayın. Ben bu ayakkabıyı geri aldığımda kutulayıp bırakacağım kutuda. Ayağımı tahriş eden ayakkabıyı giyecek değilim 2000TL verdim diye. Bu arada bugün aradığım ismi ş ile başlayan bayan temsilci sizden özür dilerim biraz sert çıkıştım alakanız olmamasına rağmen. Lütfen bağışlayın. Ret mesajını gördüğümde aradım sinirliydim.

Buse sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 16:32
"İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim"
Funda sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 22:43
Elif sonuçtan çok memnun

12 Mart 2025 22:42
"Şikayetimi belirttikten sonra 24 saat dolmadan FLO mağazası bana ulaştı ve tekrar bir inceleme süreci başlattı. Bugün tekrar arayıp ürün ile ilgili ister para iadesini ister değişim süreci başlatabileceğimi söylediler sürecin bu kısmında bana olabileceği kadar yardımcı oldular. Sorunuma çözüm bulundu Mağazaya teşekkür ederim."
Cihan sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2024 21:52
"Şikayetimden 1 gün sonra dönüş yapıldı ve iadesinin sağlanacağı söylendi. Teşekkürler..."

FLO Ayakkabı Kategorileri