Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Güvenlik Açığıyla Mağduriyet

04 Kasım 2024 22:06

04.11.2024 tarihinde Fibabanka adına arama yaptığını belirten kişiler tarafından adıma kayıtlı telefonumdan aranarak mağdur edildim. İlgili kişi, 0850 640 1470 numaralı telefon ile beni aramıştır. Adıma kredi çekme işlemi yapıldığını belirterek, bunu engellemek adına telefonuma gelen şifreler aracılığıyla yaptığı işlemlere onay vermemi söylemiştir. Banka çalışanı olduğunu belirten kişi, tüm banka bilgilerimi ve kişisel verilerimi tarafıma iletmiş olduğundan, banka çalışanı olduğuna inanmak durumunda kaldım. Ancak ilgili kişi, bu suretle bilgim ve onayım olmadan adıma kredi çekmiştir. Çektiği kredi tutarını farklı hesaba aktarmışlardır. Bu durumla ilgili derhal Fibabanka ile irtibata geçtim hesabıma bloke koydurdum. Bu sebeple gerek maddi gerekse manevi olarak çok büyük zarara uğramış bulunmaktayım. Mağduriyetimin ivedilikle giderilmesi için rızam dışı çekilen kredi işleminin iptali ve kredi tutarının iadesi için başvuruda bulunma zaruretim hasıl olmuştur. Fibabanka'nın güvenlik açığı sebebiyle mağdur edildim. Gereğinin ivedilikle yapılmasını talep ediyorum.

profile profile
04 Kasım 2024 22:43 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Merhaba Sayın Volkan K. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Volkan
Volkan
05 Kasım 2024 11:23

Bankadan aradılar ama bana sizin onayınız dahilinde olduğunu sorumluluğun sizde olduğunu ve bizim bir şey yapamacagimizi belirttiler bende şikayette bulundum hem polise hem de Savcılığa ama Fibabankin müşterisine sahip çıkmaması çok üzücü Yazıklar olsun

Muzaffer
Muzaffer

Neredeyse aynı durumda bende mağdur oldum bankadan nasıl bir dönüş oldu acaba bilgi verebilir misiniz

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Güvenlik Açığı Nedeniyle Mağduriyet

04 Kasım 2024 12:17
Emre sonucu yetersiz buldu

03 Kasım 2024 22:23
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Adına 0850 Li Numaradan Gelen Arama

03 Eylül 2024 21:16