Evkur Geciken Taksitlere İlk Günden Gününden İtibaren Faiz İşletiyor

Evkur Geciken Taksitlere İlk Günden Gününden İtibaren Faiz İşletiyor
26 Eylül 2024 12:42

#Evkur
Evkur Alışveriş Merkezlerinden yaptığım alışveriş sonrası ödemelerimi nakit olarak elden istedikleri için mağazaya gidip yapamadım, ara ara gidip yaptım. Sonrasında 5 ay yapamadım, fakat Evkur 5 aylık geciken 8800 TL'lik taksite alım tarihinden itibaren yani yaklaşık 2 yıllık yılda %60 faizle 8900 TL faiz talebi ile icraya verip üstüne de 5 bin küsur liralık icra masrafıyla 23 bin liralık ödeme çıkarttılar. Ödeyemediğim taksitler ilk borçlanma tarihi itibari ile %60 faizle borçlandırılıp icraya verilmiş. Bu nasıl bir faiz, bu nasıl bir mantıktır? Geciken taksitler neden ilk borçlanma tarihi itibari ile faizleniyor? Böyle bir kanun var mı? Ve de %60 nedir, kim belirliyor? Bunu %300 falan yapsaydınız kafanıza göre faiz işletebiliyorsanız, son anda insafa mı geldiniz?

26 Eylül 2024 12:57 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

26 Eylül 2024 16:36

A*** isimli hanımefendi ile görüştüm, ve kendisi sadece toplam 23binden sorumlu olduğumu, anapara ve faiz detayını söyleyemeyeğini, dilersem veklet masraflarını söyleyebileceğini iletti. 2 yıllık faiz olmadığını ısrarla belirtti ama UYAP'ta 2022 den beri yazıyor dediğimde icra dairesiyle görüşün diyor.

Muhammet
03 Eylül 2024 18:32

Evkur'un Haksız Gecikme Hesaplaması Mağduriyeti

Tolga
24 Mart 2025 20:54
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Hatalı Bilgilendirme Ve Haksız İcra Mağduriyeti

Furkan
17 Temmuz 2025 21:14

Evkur'dan Usulsüz Faiz Ve Bilgilendirme Eksikliğiyle Mağduriyet

Edanur
09 Mayıs 2025 17:26
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Kayseri Mağazası'ndaki Ödeme Sorunları Ve İcra Takibi

Emre