Merve sonuçtan hiç memnun değil

Etstur The Norm Collection Door'da Korkunç Müşteri Deneyimi

Merve
03 Eylül 2024 13:32

Ağustos ayında The Norm Collection Door (Bodrum) Oteli'nde kaldık. Kaldık fiilini özellikle tercih ettim. Çünkü yaşadıklarımız konaklamak/misafir olmak fiilleriyle bağdaşmayan türden olaylardı maalesef.
En büyük ve kabul edilemez olayı 3 akşamımızda yaşadık. Otel içinde yürüyüş yaparken vale tarafından otel girişinde teslim ettiğimiz aracımıza denk geldik ve aracın kapılarının açık olduğunu gördük. Daha ilk şoku atlatamadan aracın n'de bırakıldığını da fark ettik. Aracı kilitlemek için vale ve anahtarla yanına geldiğimizde ise aracımız çalışmıyordu. Bizim için yeterince büyük olan ve tamamen tesadüfi olarak fark ettiğimiz bu sorun tam yola çıkmadan fark edilseydi olabilecekleri düşünün bir de. Bu olaya çözüm üretmesi için telefon ile görüştüğümüz sorumlu kişi 'akü bitmesi küçük bir olay' diye verdiği cevap ile bizi iyice çileden çıkardı. O gece ve ertesi gün aracın sorununun tespiti ve giderilmesi ile uğraştık doğal olarak. Ve bu soruna sebep olan personelden müşteri ilişkileri birimine kadar kimse bizden samimi ve kibar bir şekilde özür bile dilemedi. Küçük bir olay (! ) sonuçta bu ne özürü değil mi?
Yaşadığımız diğer kronik problem restoranların menülerinde olan yiyeceklerin bir türlü olmamasıydı. 2 gün içinde 3 farklı restoran ve barda 3 farklı sefer ürün kalmadı cevabını aldık. Ve bunların hepsi ilgili restoranın günlük menüsünde olan ürünlerdi.
Çıkışımızda tabi ki bu muazzam tatile yaraşır şekilde oldu. Çıkış için danışmayı arayıp personel ve araç talep ettik. Yönlendirileceği bilgisini aldık. Üzerine geçen 15/20 dakika sonunda araç gelmeyince tekrar aradığımızda yoğunluk olduğunu en az 30/45 dakika içinde aracın geleceğini odamızda beklememiz cevabını aldık.
Madem araçta gecikme var biz aramadan bir bilgilendirme yapın. Biz de çıkış için bekliyoruz. Hem de personelinizin haddini aşar şekilde belirttiği gibi odamızda.

6 gece konaklamaya sığdırmayı başardıkları bu kadar problem ve problemlere karşı çözüm olarak yok sayma yöntemini seçen The Norm Collection Door Ailesi’ni bu üstün başarısından (! ) dolayı tebrik ediyorum. Bir daha otellerini asla tercih etmeyeceğimi ve yaşadığım sıkıntıları da her platformda dile getireceğimi buradan belirtiyorum.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 16:23

Etstur İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı Ve Sorunlu Otel Deneyimi!

Gizem
04 Ağustos 2025 23:29

Emine
11 Temmuz 2024 17:24
Etstur Prive Didim Şikayeti 2024
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
22 Temmuz 2023 07:32
ETS Tur Ve Dream Holiday Otel Puanlama Ve Fotoğrafların İlgisiz Olması
Beste sonuçtan hiç memnun değil

Beste
26 Haziran 2024 13:27