Erhan sonuçtan çok memnun

Yanlış Başlık Ve Eksik Parçalarla Gelen Yatak Odası Takımı Sorunu

27 Kasım 2024 18:49

Enza Home
Enza Home bayisinden Orlando model yatak odası takımı satın aldım.
Satın aldığım bazanın başlığı maalesef yanlış başlık olarak geldi ve bazaya tam olarak monte edilememektedir. Ayrıca bazanın iç aksamında bulunan birleştirme vidaları ve baza alt ayakları eksik olarak geldi. Kurulumu yapan Enza Home servisi bunları geçici parçalar ile sabitledi. Konu ile ilgili satışı yapan bayi arıza kaydı açtığını beyan etti. Aradan geçen iki ayı aşkın sürede defalarca bayi ve müşteri hizmetleri ile konuşuldu. Maalesef sonuç alınamadı.
Bu konuda ilgili ilgisizlerin sorumluluklarını yerine getirmesini talep ediyorum.

27 Ocak 2025 17:19

Çanakkale Barbaros Mah. Bulunan Enza Home mağazasından Orlando yatak odası takımı satın aldım. Satın alınan ürün Ankara ikametgahıma Yataş yetkili servisi tarafından 15.10.2024 tarihinde ücretli olarak kurulumu yapıldı. İlk kurulum esnasında tespit edilen baza ve başlık uyumsuzluğu servis tarafından tespit edildi. Ürünü satan firma ve müşteri hizmetleri konu hakkında bilgilendirildi. Eksiklikler zaman içinde giderilmedi ve Ankara bölgeden gelen ekspertiz ekibi tarafından evde yerinde inceleme yapıldı. Sorunlar tekrar tespit edildi. Baza başlığı ve bazanın ölçülerinin birbirini tutmadığı bu nedenle sabitlenemedikleri tekrar görüldü. Aradan geçen 3 ayı aşkın süredir hatanın kendilerinde olduğunu 2 defa raporlayan Enza Home firması yanlış gelen baza başlığını maalesef değiştiremedi. Bugün beni arayan satışı yapan mağaza sahibi de maalesef hatanın kendinde olmadığını dile getirdi. Konu hakkında yetkililerin çözüm üretemediğini üzülerek görmekteyim. Böyle büyük bir firmanın bu düştüğü durumu hayretler içinde izlemekteyim.

28 Kasım 2024 09:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Erhan
Erhan
08 Aralık 2024 11:14

Şikayetimizin kalan kısmının çözümü için atilan adımların hızlı olmasını beklerdim. Bu süreç bizi yordu. Teşekkürler...

26 Nisan 2025 01:07
Cennet sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 13:49

Ayşenur
12 Ekim 2023 14:50
Enza Home Yanlış Ve Eksik Üretim Bekleme Süresi Aşımı
Enza Home Yanlış Ve Eksik Üretim Bekleme Süresi Aşımı
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Enza Home'dan Alınan Baza Başlığının Teslim Edilmemesi ve Süreçte Yaşanan Mağduriyet

21 Ekim 2025 02:49

28 Şubat 2025 00:27
enza-homedan-alinan-dugun-seti-teslim-edilmedi-ve-ilgisizlikle-karsilasildi-1.pdf

Enza Home Kategorileri