İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Enpara'nın Otomatik Ödeme Talimatı Sorunu Ve Gecikme Faizi

İlhan
07 Ağustos 2024 15:42

Enpara bankacılıkta otomatik ödeme talimatı olan 05.08.2024 son ödeme tarihli elektrik faturam, yeterli bakiye olmasına rağmen banka tarafından ödenmedi. 07.08.2024 tarihinde Gediz elektrik, faturanın ödenmediğini bildiren mesaj gönderdi.

Bankanın çözüm merkezini arayıp faturanın ödenmeme nedenini sorduğumda sistemsel hata olduğunu ve manuel olarak ödeyebileceğimi söylediler. Gediz elektrik mesaj atmasa faturayı ödeyemeyip elektriksiz kalacaktım. Peki, yansıyacak olan gecikme faizini kim ödemeli sizce? Talimatları iptal edip başka bankaya taşıyacağım.

07 Ağustos 2024 15:54 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

13 Ağustos 2024 14:36

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 13/08/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

Ayça sonuçtan memnun değil

Enpara Otomatik Ödeme Talimatı Faturaları Zamanında Ödemiyor, Müşteri Mağdur Oluyor

Ayça
09 Haziran 2025 16:03
enpara-otomatik-odeme-talimati-faturalari-zamaninda-odemiyor-musteri-magdur-oluyor-2.jpg
enpara-otomatik-odeme-talimati-faturalari-zamaninda-odemiyor-musteri-magdur-oluyor-1.jpg

22 Ekim 2025 10:59

Enpara Otomatik Ödeme Talimatı İptal Edilemiyor, Promosyon Kaybı Yaşıyorum