Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Enpara'dan Yapılan Bağkur Ödemesinde Haksız İşlem Ücreti

Enpara'dan Yapılan Bağkur Ödemesinde Haksız İşlem Ücreti
Serkan
31 Temmuz 2023 17:28

Enpara ve Enpara şirketim kullanıcısıyım. Aktif olarak kullanıyorum. 33.400 TL Bağkur ödemesini kredi kartından yaptım ve çoğu bankada ücretsiz olan bu işlem karşılığında üstelik SGK ödeme ekranında enpara.com işlem ücreti 0 olarak belirtmesine rağmen ekstrede 837 TL ücret yansıtıldığını gördüm. Çözüm merkezini arayıp şikayetimi dile getirdim henüz bir sonuç alamadım. Ücret alınmayacağı bilgisinden sonra böyle bir ücret çekilmesi güven sarsıcı. Ücretsiz masrafsız bankacılık sloganı en çok dile getiren ve şubesiz bankacılık yapan bir işletmenin bu denli yüksek işlem ücreti kabul edilebilir değil benim için. Çalışmayı düşünmüyorum artık!

31 Temmuz 2023 17:42 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

31 Temmuz 2023 17:58

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 31/07/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

İsmail
İsmail

Yazılı cevap vermişler. Bende aynısını yaşadım. Size masrafsız gösterip arkanızdan komisyonu yansıtıyoruz diyorlar. Birazdan bende şikayet açacağım

Emre
Emre

Merhaba işleminiz nasıl sonuçlandı ücret iadesi yapıldı mı.

Fazli
24 Aralık 2023 15:56