Umut sonuçtan çok memnun

Enpara Yapılandırma Talebime Yanıt Alamıyorum

22 Ekim 2024 22:05
Umut'un Teşekkür Mesajı
“Hızlı geri dönüş için teşekkürler.”

QNB Finansbank Enpara'da bulunan gecikmedeki kredilerimi sağlık nedenlerimden dolayı ödeyemediğimi ve yasal takibe girmeden yapılandırma talep ettiğimi müşteri hizmetlerine bildirdim. Fakat müşteri hizmetleri, şu anda yapılandırmaya uygun olmadığımı belirtti. Bunun üzerine, BDDK'nın bireysel kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borcunu ödeyemeyenler için 60 aya kadar yapılandırma imkanı getirdiğini, bireysel kredi kartlarında dönem borcunun asgari tutarını ödeyemeyenlerin mevcut kredi kartı borç bakiyelerini 60 aya kadar yapılandırabileceklerini ifade ettim. Müşteri temsilcisi, yasa kapsamında uygunluğumun bulunduğunu, fakat şu an işlem alamadıklarını söyledi. Bu yanıt benim için yeterli değildi. Yasa kapsamında uygunluğum bulunuyorsa, neden yapılandırma talebim onaylanmıyor? Talebimi onaylamadıkları için yarın 90 günlük yasal sürem dolacak ve beni avukata aktararak parayı faiziyle tahsil etmek isteyecekler. İnsanları zor duruma düşürmekten başka bir çözüm sunamıyorlar. Yasal olarak böyle bir hakkım varken, ürünlerimi neden yapılandırmadıklarıyla ilgili acilen açıklama bekliyor ve yasal hakkım olan yapılandırma talebimin onaylanmasını talep ediyorum.

23 Ekim 2024 11:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

28 Ekim 2024 10:01

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 26/10/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

Umut
28 Ekim 2024 11:12

Hızlı geri dönüş için teşekkürler.

Enpara'da 48 Ay Yapılandırma Hakkım Kullandırılmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

18 Ağustos 17:23

13 Kasım 2024 11:32
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 13:40

Yapılandırma Talebinin Sürekli Reddedilmesi ve Borçların Yönetilememesi