Evran sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Steam Alışverişinde Kuru Çok Yüksek Alıyor

Evran
04 Nisan 2024 01:03

10-11 yıllık Enpara kullanıcısıyım, eskiden kampanyaları güzeldi ve faydasını çok gördüm ama şimdi de zararını görmekteyim... Bildiğiniz üzere Steam tl'den dolara geçiş yaptı ve oyun alırken Enpara reel dolar kurunu geçtim uyguladığı makastan da fazla ücret çekiyor. Mesela 02/04/2024 tarihinde 27,99 dolarlık bir alışveriş yaptım Steam üzerinden. O zaman dolar kuru 32,11 civarıydı, Enpara hesabımdan dolar kurunu kontrol ettiğimde de makaslı fiyatın 32,90TL olduğunu gördüm. Bunun üzerine 27,99 dolarlık alışverişimi yaptım. Normalde makaslı fiyat üzerinden benden 920,871TL çekmesi gerekirken 994TL çekti yani dolar kurunu 35,50TL'den alarak para çekti. Reel dolar kurundan 3TL'den fazla neredeyse 3,5TL fazla çekmek nedir? Reel kuru geçtim belirttiğiniz makaslı dolar kuru tutarından da 2,5TL fazla kesmek nedir? Bir şey alırken ne kadar ödeyeceğimi bilmeden alışveriş nasıl yapabilirim? Dolar hesabından direkt çekim de yaptırmıyorsunuz. Önceden dikkat etmemiştim kaç tl'den çektiğinize ama muhtemelen onlarda da benzer durum oldu ve beni yüzlerce lira zarara soktunuz. Bu mağduriyetin giderileceğini düşünmediğim için sonraki alışverişlerde sıkıntı yaşamamak için yeni bir banka arayışlarına başladım maalesef...

Not: Müşteri temsilcisine de yazdım ama robota bağlar otomatik cevaplarla karşılaştım, çözüm odaklı bir sonuç alamadım maalesef.

04 Nisan 2024 08:32 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

04 Nisan 2024 16:42

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 04/04/2024 tarihinde kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Ahmet
Ahmet

Merhaba bunun sonucu ne oldu acaba? Bende aynı sorundan cevap arıyordum ama bulamadım. İyi günler.

Irmak
21 Ağustos 2023 17:32
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
07 Mayıs 2024 14:30
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
05 Şubat 2024 19:16