Derya sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 19:24

İstanbul Marmara Forum Enpara ortak ATM si TEB bank ATM'sinden Enpara banka kartım ile 8800 TL para yatırdım. Tarih 13 Ocak 2024 cumartesi saat 11:30 civarı. Ekranda ekte de eklediğim gibi sistem arızası ekranı çıktı. TEB ATM'si 8800 TL paramı yuttu. TEB' i aradım. Enpara'yı arayın dediler. Enpara da 45 gün süreciğini söylüyor. ATM'ye para yatırdığım kameralarda sabittir. ATM ekipleri geldiğinde fazla parayı da tutanak tutarak kayıt altına alıyorlar. Paramı neden 45 gün sonra ödeyeceksiniz? Hemen ödemenizi istiyorum.

15 Ocak 2024 19:23
Enpara Ortak ATM'si TEB Paramı Yuttu!

QNB Finansbank ATM de hata vermişti. Para yatırılmıyordu. QNB Finansbank'ın ATM ekran görüntüsünü yüklemişim. TEB ATM ekran hata görüntüsü de ektedir:

16 Ocak 2024 08:37 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

16 Ocak 2024 09:32

Para ATM'de sıkıştığı anda Enpara müşteri hizmetlerini aradım. Görüştüğüm temsilci hafta sonu olduğu için bankalararası işlem yapılamayacağını, en erken Pazartesi günü 8800 TL paramın hesabıma geçebileceğini söyledi. Ancak müşteri temsilcileriniz pazartesi günü görüştüğümde 45 gün 90 gün içinde geçer gibi ifadeler kullandılar. Bir ATM de sıkışan paranın 90 gün bankada kalması hiç adil değil. 90 gün ödeme yapmayınca banka adli takip başlatıyor kredi kartlarına. Para bizim paramız olunca ses seda çıkmıyor. Banka ödeme 1 gün geçince telefon açmaya mail atmaya başlıyor. Para bizim olunca 90 gün bekle diyor :). 8800 TL'm için 90 gün bekleyecekmişim :(

16 Ocak 2024 10:58

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 16/01/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

16 Ocak 2024 11:04

Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. Bankalararası sistemle sürecin ilerlediğini söylemişsiniz. Ben kendimde TEB ATM bölümüyle görüştüm. Enpara olarak sizde TEB ATM bölümüne 1 telefonla ulaşabilirsiniz. Ve sorunu Çözebilirsiniz. Çok basit bir işlem. Müşteriyi mağdur ediyorsunuz...

18 Ocak 2024 19:55

"Sorunum giderildi. Teşekkürler..."
Hayrettin sonucu yetersiz buldu

Hayrettin
06 Eylül 2023 11:03
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
05 Temmuz 2023 14:02