Nazim sonuçtan çok memnun

Enpara Onay Almadan Bilgi Vermeden KVKK Kurallarına Aykırı Davranıyor
13 Haziran 2024 09:29
Nazim'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Merhaba Enpara kullanıcıları! Enpara, bilgim ve onayım olmadan KVKK kurallarına aykırı bir şekilde hareket etmektedir, kredi kartı için otomatik ödeme talimatı oluşturmaktadır. Kredi kartına bir gecikme bu zamana kadar olmadı, diğer bankalarda yaşamadığım sorunu Enpara ile yaşıyorum. Şikayet oluşturmama istinaden ücret iadesi yapılmayacağını söylemektedir. Ben çekilen ücretin iadesini zaten istemiyorum; benim tek amacım, onayım ya da bilgim olmadan nasıl bu işlemin gerçekleştiğini anlamak. 11 yıldır Enpara müşterisiyim ve en fazla kullanmış olduğum banka beni üzdü. Artık kullanmayı düşünmüyorum ve çevremdeki kişilere de kullandırmayacağım, ayrıca bütün hesaplarımı ve kredi kartlarımı kapatacağım! Şikayet mailine dönüş gerçekten çok ilginç, otomatik ödeme talebini ben oluşturmadım ki, siz oluşturdunuz; ben iptal ettim! Bu kadar sorumsuz bir kurum görmedim. Müşterinize verdiğiniz cevap bu olmamalıdır!

13 Haziran 2024 09:34 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

13 Haziran 2024 09:52

Merhaba sayın ilgili Kendi platformunuzda bu konuyu çözemiyoruz hele ki çözüm merkezinizle kesinlikle çözüme kavuşmamaktadır

15 Haziran 2024 12:51

Kaç gün oldu ilgili kurum hala dönüş bile yapmadı sadece bir açıklama istiyorum hepsi bu

24 Haziran 2024 14:40

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 24/06/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

24 Haziran 2024 14:41

Merhaba Geri dönüş yapılmış olup gerekli bilgilendirmeyi tarafıma yapılmıştır Enpara'ya teşekkür ediyorum

24 Haziran 2024 14:42

Teşekkür ederim

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Kredi Kartı Ödemesiyle Hesaptan İzinsiz Para Çekilmesi

Murat
01 Temmuz 2025 19:24

Enpara'nın Ödeme Talimatı Sorunu Ve Bilgilendirme Eksikliği

Sedat
09 Mart 2025 01:02
Üsame sonuçtan hiç memnun değil

Üsame
08 Mart 2024 17:03
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
03 Mayıs 2024 08:30
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
20 Eylül 2023 19:03