Halil sonuçtan hiç memnun değil

Enpara' Nın Adaletsiz Tutumu

06 Eylül 2024 11:11

Enpara' da kredi kartı ve ek hesap kullanıyorum. Ek hesap limitim 6-7 bin lira civarında. Her ay düzenli olarak ek hesap faizi ödüyorum. Yaşadığım bir olumsuzluktan ötürü ek hesap faizimi ödeyemedim ve gecikmeye girdi. Bankanın internet bankacılığı aracılığıyla tarafıma yapmış olduğu yapılandırma bildirimini gördüm ve ek hesap borcumu 7-8 taksit olarak yapılandırdım. Kredi kartımın da en kötü asgari tutarını ödeyip kullanmaya devam ediyorum. Dün 3-4 gün gecikmeye giren kredi kartıma da asgari tutarın biraz daha fazlasını ödedim.
Sadece kredili ödemelere ait bir yapılandırma işlemi yapmama rağmen banka kendi politikaları gereği kredi kartımı kullanıma kapattı. Kredi notumu düzeltmem için kredi kartını aktif olarak kullanmam gerekiyor. Bloke ettiğiniz kredi kartımı kullanamazsam kredi notumu nasıl yükseltebilirim ey Enpara?
Bu nasıl bir politika?
Bu zamana kadar bankanızda onlara kredi kullanımım oldu. Bir çok kişiyi bankanızı tavsiye ettim, yorumlar yaptım, sosyal destek projelerinizde yer aldım.
Benden zaten fazlasıyla faiz tahsil ediyorsunuz, sizin de istediğiniz zaten bu değil midir?
Her insanın çalkantılı veya olağan gelişen durumları olabilir. Beni bu şekilde mağdur etmeye ne hakkınız var?

06 Eylül 2024 12:04 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

09 Eylül 2024 08:29

Ne çözüm var ne geri dönüş! Mağdur edilmiş durumdayım. Mağduriyetimin acil giderilmemesi durumunda hiçbir şekilde bankanızla çalışmayacağım.

09 Eylül 2024 08:33

Bu zamana kadar sayısız kredi kullanıp erken kapama yaptım. Farklı bir bankada da kredi kartı yapılandırması yaptım, aynı bankada yüksek limitli ek hesabım olmasına rağmen bloke koyulmadı. Ek hesaba yaptığım yapılandırma yüzünden kredi kartımı kullanmama engel olamazsınız. Bu Tüketici Hakları'na aykırı.

10 Eylül 2024 09:14

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 10/09/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Filim
Filim

Sorun çözüldü mü kısıt kaldırıldı mı?

Barış
13 Eylül 2023 22:47
Havva sonuçtan çok memnun

Havva
02 Eylül 2023 07:52
"Teşekkürler ilgilenen müşteri hizmetlerindeki arkadaş ve Enpara iyi ki çözüldü sorun sizinle devam."
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 09:39
Enpara Kategorileri