Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Kredi Kartı Pişmanlıktır...

12 Nisan 2024 16:43

Enpara kredi kartı kullanıyorum. Birkaç ay önce kredi kartı borcum vardı ve trafik kazası geçirdiğim için ödeyememiştim gecikmedeki kredi kartını yapılandırarak taksite bölebileceklerini söylediler Ben de en küçük taksit olan 3 taksiti seçtim birinci ve ikinci taksiti zamanında ödedim 2 taksiti zamanı gelmeden erkenden ödedim ödeyeli bir hafta olmasına rağmen kredi kartımdaki limit kısıtı kaldırılmadı 50 bin tl limitli kartımı hala kullanamıyorum Son paramı erkenden ödeyip borcumu bitirmek için yatırmıştım bayramda İhtiyaçlarımı kredi kartından karşılarım diye ve Bir haftadır re. Zi. Ll. İk yaşatıyorlar şikayet var'daki diğer şikayetleri de inceleyebilirsiniz 20 günü geçen de var. Aradığında yok sistem belirliyor gün veremiyoruz yok şöyle yok böyle diyorlar insana uğraştırıp rezil ediyorlar. Eskiden en iyi bankacılık uygulaması olmasına rağmen son zamanlarda ülkenin en kötü bankacılık uygulaması haline geldi. Bütün bankalar bu işlemi 24 saat sonra kredi kartını Kullanıma açıyor Bunlar görünen o ki daha bir ay daha bekletecekler açacaklar mı o da meçhul. BDDK, CİMER ve gerekli kuruluşlara da şikayette bulunacağım. Çevreme de asla önermeyip kullandırtmayacağım. Enpara pişmanlık üstüne pişmanlık katıyor başka banka kullanın böyle anlamsız şeylerle uğraşmayın kafanız rahat etsin en azından.

13 Nisan 2024 10:48 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

13 Nisan 2024 11:51

Ancak kopyala yapıştır yaparsınız zaten çözüm merkezine de müşteri temsilcisine de defalarca bağlandım sonuç da yok gün de yok. Siz müşterinizi sadece ve sadece zor duruma sokuyorsunuz başka bir şey değil

15 Nisan 2024 13:35

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 15/04/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Behlülcan sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2025 14:32
Havva sonuçtan çok memnun

Havva
02 Eylül 2023 07:52
"Teşekkürler ilgilenen müşteri hizmetlerindeki arkadaş ve Enpara iyi ki çözüldü sorun sizinle devam."

Enpara Kategorileri