Enpara EFT İptali

Saniye
05 Nisan 2023 18:25

EFT işlemi yaptım. Bir saat içinde iptal ettim ve mesai saati içinde gerçekleşti her şey. Karşı taraf bir dolandırıcı arkadaşımın hesabı çalınmış kendisinden bana ulaşarak sanki oymuş gibi konuşarak ibana para yatırmamı istendi.

EFT yi iptal ettim giden para 3000 TL. Az bir para değil. 702902780 sorgu numarası verildi. Ancak hiçbir müşteri hizmetleri bana yardımcı olmuyor. Acilen tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum!

05 Nisan 2023 19:21 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

05 Nisan 2023 19:51

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 05/04/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Saniye
10 Nisan 2023 12:33

Cevap yazsanız ne olur karşıdaki dolandırıcı diyorum siz bana parayı geri hesabınıza aktarırsa ancak size geri döner diyor şaka mısınız ya siz dolandırıcı paramı geri mi yatırır? Hesabıma haciz anında koymayı biliyorsunuz da karşıdaki dolandırıcı olunca paranın aktarımına mı karışamıyorsunuz sizin gibi bankalar olmaz olsun

Yanlış IBAN’a EFT İptali Sonrası Para Hesabıma Dönmedi

Müslüm
17 Aralık 23:26
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

EFT İptali Sonrası Para İadesi Yapılmadı, Mağduriyet Yaşadım

Ahmet