Kübra sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 15:46

Enpara'da 3 yıl önce hesap açtım, açmaz olaydım. Kredi kartını başta 2000 TL limit verdiler hala aynı. Her başvurmamda Sürekli Red sürekli, 2000 TL de paraymış gibi hiç utanmadan arttırmıyorlar. Kredi kartıma 20 bin tl kadar sürekli para yatırıp, kısmi limit açarak harcama yapıyorum. Günde kaç kere, sürekli ama sürekli para yatırıyorum, o da temassız kullanmak istediğim için. Bana "başka banka kartınızı iptal edin limit arttırırız" dediler. Ama limiti 1 kuruş, dahi arttırmadılar. Bu banka ekonomiyi bozan, herkesin kredi notunu düşüren farklı amaçları olduğunu düşündüğüm araştırılması gereken bir bankadır. Bankacılık Düzenleme denetleme kuruluna şikayetimi yapacağım. CİMER'e bakanlığa da yazı yazıp araştırılmalarını isteyeceğim. Kredi notunuz düşsün istemiyorsanız başka banka bulun. Ücretsiz aidatsız olan ve altın hesabı bulunan diğer bankamdan çıkartacağım kredi kartımı. Enpara'da limit artar belki diye beklemeyin, 3 yıldır gelirimiz değişti arttı ama 1 kuruş bile artış bile yapmadılar! İsterseniz 40 bin 50 bin harcayın umurları değil çünkü niyetleri dertleri Belli ki başka ekonomiyi bozmak, müşteri bilgilerinden data oluşturmak. Yetkililer daha iyi inceler muhakkak. 20bin tl kredi kartı harcaması olan bir müşteriye verdikleri limit onların bankacılık kurallarına uymadığının göstergesidir. Hiçbir özellikleri de yok olumsuzluklarından başka. Şikayetimi yapıp bakanlığa bildirmek görevimiz. 1 değil 1000 müşteri kaybettiler,

10 Kasım 2023 16:00 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

13 Kasım 2023 12:10

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 13/11/2023 tarihinde kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

13 Kasım 2023 12:18
Enpara 2000 TK Kredi Kartı Limiti Veren Banka!

Ne cevabı otomatik, durumumla hiç alakası olmayan ezber bir cevap! Bankanızı CİMER'e bakanlıklara şikayet ediyorum şimdi, incelenmeniz şart. Uygun kişilere Red vererek kredi puanını düşürmek, verdiğiniz 2000 TL limite benden her ay 20bin nakit para almak bunlar normal değil çünkü. Şimdi size kolay gelsin bana banka çok.

Hayrı
29 Şubat 2024 16:44
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
02 Haziran 2024 02:45
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
04 Ekim 2023 01:16
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Kredi Kartı Limit Artırımı Sorunu

Hüseyin