Electrolux Ümraniye Yetkili Servisi

22 Şubat 2024 10:45

Merhaba, bulaşık makinemiz 10 ay önce arıza yaparak bulaşıkları soğuk yıkamaya başladı. Biz de Ümraniye Electrolux servisi ile iletişime geçerek durumu bildirdik. Servis, ısı pompasının arıza yaptığını ve değişim gerektiğini belirterek tamiri için 3800 TL ücret talep etti. Tamiratın ardından, makinemiz 10 ay sonra yeniden soğuk yıkama yapmaya başladı. Değişimi yapılan parçanın garantili olduğunu düşünerek servisle iletişime geçtik ve makinemizi teslim ettik. Servis başlangıçta su tahliye pompasının arızalı olduğunu söyleyip 3750 TL ücret istedi. Ancak makinemizin soğuk yıkama yaptığını ve ısı pompasının arızalı olduğunu belirttiğimizde, 2 gün sonra ısı pompası için 3500 TL ilave ücret talep ettiler. Parçanın garantisini hatırlattığımızda, zar zor bu parçanın garantiden değişmesi gerektiğine ikna ettik. Ancak arızalı olan ısı pompası değişimi yapılmadı ve bize yanlış bilgi verilerek başka parçalara bahane bulundu. Tamir ettirmekten vazgeçerek servis ücretini ödedik. Ümraniye Electrolux bayisi, markanızı kötü duruma düşürmekte ve kullanıcıları markanızdan uzaklaştırmaktadır. Lütfen mağduriyetimizin başka bir servisiniz tarafından incelenmesini ve bu bayiye gerekli uyarıların yapılmasını rica ediyoruz.

22 Şubat 2024 11:34 (Şikayetten 49 dakika sonra)
27 Şubat 2024 12:28

Genel merkezden aranarak ilk faruramız ve son son işlem faturası talep edildi ilk faturamız elimizde ancak son yapılan işleme yönelik fatura ya da üründe değişmesi gerektiğini iddia ettikleri raporu istediğimizde ümrnalye yetkili servisi size kayıt açmadık o yüzden belge veremiyoruz dediler. Bizde kendilerinden kayıt açmadıysanız nasıl ürünü evimizden alıp servise götürdünüz ve bizden nasıl ücret aldınız diye sordupumuzda cevap alamadık bununla ilgili yazışmalarda elimizde bulunmaktadır genel merkezden konunun araştırılması için faturaları ve son alınan servis ücretini eklşyorum

14 Mart 2024 10:51

2 hafta önce bayi sahibi makinemizi incelemek üzere evimizden teslim aldı ve inceleyip dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Uzayan süreçte maalesef yeni bir bulaşık makinesi almak zorunda kaldık ve bugün ancak dönüş yaptılar. Rezidans ve Analog kartın arızalı olduğu ve garanti kapsamında değişimini gerçekleştirildiği onunla beraber su pompasında değiştirdiklerini ve bize ücret bilgisi ve onayımızı almadan bu işlemi gerçekleştirdiklerini anladık şu an ilave 2100 TL ücreti yatırmadan makinemizi bırakamayacaklarını bildirdiler. Şimdi soruyorum. Madem arızalı olan sadece su pompasıydı neden bizden en başında 3750 su pompası + 3500 TL ısı pompası ki garanti devam ediyordu. Biz şimdi bu çelişkili ifadelerde bulunan yetkili servise nasıl güvenelim ve bize neden son incelemede bilgi verilmeksizin olayı kapatmak adına ürün tamiri yapılıp sonrasında ücret çıkarıldı. Hem yani bir makine almak zorunda bırakıldım hem de makinem hakkında tarafıma bilgi verilmek sizin ürünün tamiri yapıldı.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

8.750 TL'lik Onarıma Rağmen Bulaşık Makinesi Hala Arızalı

İsmail
28 Ağustos 2025 23:13

İbrahim
17 Aralık 2024 08:58
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Bulaşık Makinesi Parça Temin Edilemiyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

13 Ağustos 2025 12:58
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Servis Müdahalesi Sonrası Bulaşık Makinesi Tamamen Arızalandı, Güvenim Sarsıldı

Şebnem
14 Temmuz 2025 13:49