Electrolux Ankastre Fırın İç Kapakta Biriken Su

22 Ocak 2024 17:39

İzmir Gaziemir Optimum Media Park dan Electrolux ankastre fırın aldım. Ancak fırının kurulum aşamasından itibaren servisle ilgili sorun yaşadım. 2023 aralık başında aldığım fırının pişirme fonksiyonlarını denedim. Pişirmede sorun yaşamamakla birlikte fırın iç camında buhar ve yoğuşma olmaktadır. Biriken yağlı su damlaları fırının alt bölümüne, oradan da mutfak çekmecesinin üstüne akmaktadır.
Ayrıca kapağın üstüne bastırmadan normal kapatınca sol köşeden buhar çıkışı oluyor. Video ve fotoğraflarla İzmir Bornova servisine gönderdim. Genel merkeze soralım dedikten sonra bir daha geri dönüş olmadı. Defalarca kendi çabalarımla, daha sonra da Media Park aracılığı ile servis hizmeti almak için uğraştım. Başka bir bölgeden gönderin dedim. Ancak ısrarla aynı servisin numarasını veriyorlar. 18 Aralık tan itibaren hâlâ bir hizmet alamadım.
Bu markayı almadan önce bu soruları yaşama ihtimalini ve bunlara göğüs gerecek gücünüz olup olmadığını dikkate alarak karar verin. Benim başıma gelmez demeyin çünkü geliyor. Avrupa'nın defolu veya fabrikasyon hatalı ürünleri burada satılıyor dedirtti bana. Firma ürününe sahip çıkmıyor. Sahip çıkıyormuş gibi görünüp çıkmıyor. Öyle olsa bu kadar sıkıntılı süreci yaşamazdım. Anlaşma yaptığı servisler ise ilgisiz. Yaşadıklarımı, hiçbir çözüm bulamayan müşteri hizmetlerine anlatmaktan yoruldum. Sorunu öteleme dışında işe yaramıyorlar.

09 Şubat 2024 11:47 (Şikayetten 17 gün sonra)

Nagihan
12 Ocak 2024 14:23
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Zeki
24 Ekim 2024 23:10
Electrolux Teslimat Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı
Alican sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servisin Yetersizliği Nedeniyle Ankastre Fırın Kurulumu Yapılamadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Alican
29 Temmuz 15:24
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
08 Temmuz 2024 16:52
Muazez sonuçtan hiç memnun değil

Muazez
06 Ağustos 2024 01:50