Electrolux Süpürge Borusu Kırılma Sorunu

Electrolux Süpürge Borusu Kırılma Sorunu
02 Aralık 2024 19:26

Electrolux Ultimate 700 Model: EP71AB14UG dik süpürgeyi 3 ay önce satın aldım. Aldığımızdan beri özenle kullandığım süpürgenin üst boru mandalı bugün hiçbir darbe almadan kırıldı. Bunu süpürgenin borusunu takarken ses çıkarmamasından şüphelenerek fark ettim çünkü böyle bir olay yaşamadan önce araştırma yaparken şikayetleri okudum, çoğunda bu problem vardı. Umarım ben yaşamam dedim, uzun sürmedi. Bu kadar para verdiğimiz bir ürün nasıl olur da hemen kırılır, anlamış değilim. Şikayet ediyorum. Mağdur ediyorsunuz. Bu kronik bir durum, sadece ben değil herkes yaşamış. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ücretli servise yönlendirilmek istemiyorum. Ben bu süpürgeyi tozları almak, halılarımı ve yerleri süpürmek için aldım. Eğer süpürdüğümde bir ay sürmeden kırılıyorsa, bu ürün hiç yapılmamalıydı. Böyle bir saçmalık görmedim. Gereken ne varsa onu yapacağım. Büyük süpürgemde bu markayı 9 yıldır kullanıyorum, ona güvenerek aldım. Bu nedir? Umarım iletimi görüp geri dönüş yaparsınız.

03 Aralık 2024 08:51 (Şikayetten 13 saat sonra)

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
19 Ağustos 2024 02:56