Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Fırın Camı Krizi: Mağduriyet Ve Çözüm Beklentisi

Electrolux Fırın Camı Krizi: Mağduriyet Ve Çözüm Beklentisi
10 Aralık 2024 20:48

Electrolux ankastre fırın 310 numaralı iç camı kırıldı. Bu konu ile ilgili bir aracı firma ile görüştüm sipariş verdim ama yurt dışından geldiğini ancak ne zaman geleceği belli değil dediler. Daha sonra epey bekledikten sonra size yardımcı olamıyoruz dediler. 27 temmuzdan bu yana Electrolux yetkili servisi ile görüştüm sipariş verdim ama yurt dışından geldiğini beklememiz konusunda bilgi verdiler. Sipariş verdim ama bugüne kadar herhangi bir gelişme olmadı defalarca müşteri hizmetleri iletişim hattı ile görüştüm sipariş stoklarımızda yok bekliyoruz dediler ancak bugüne kadar herhangi bir gelişme olmadı. Çok mağdur oldum. Elimde fırın var ancak camı kırıldığından dolayı bu fırını kullanamıyorum. Bu kadar mı zor bu camı getirtmek. Bir daha Electrolux marka herhangi bir alet almayacağım ve de eş dostuma aldırmayacağım. Sipariş sap Numarası 2425210 Sağlam marka dediğin arkasında duran markadır bence bu mağduriyetime acil çözüm istiyorum

30 Aralık 2024 14:43

Aylardan beridir Electrolux ankastre fırın iç camı iletişim hattı üzerinden defalarca görüşmeme rağmen ankastre fırın iç camını tarafıma parasını ödedim halde iletemediler arayıp sormuyorlar gerekli yasal işlemleri başlayacağımı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtirim. Ayrıca Electrolux Zanussi AEG gibi markaları hiç kimseye tavsiye etmiyorum sakın almayın yedek parça sorunu var getiremiyorlar ilgisiz davranıyorlar. Çok mağdur kaldım fırının kullanılmaz durumda şu anda daha garantisi bitmemiş şekilde

11 Aralık 2024 09:16 (Şikayetten 12 saat sonra)
Özkan
17 Aralık 2024 00:34

Defalarca müşteri hizmetleri çağrı merkezi ile bağlantı kurdum ama herhangi bir gelişme olmadı. Bin pişman oldum bu markayı aldığıma bir daha ne alırım ne de çevremdeki insanlara aldırtırım. Hala mağduriyetim devam ediyor

Electrolux Fırın Camı Değişimi İçin Ödeme Yapıldı, 59 Gündür Servis Gelmedi

Ufuk
02 Ağustos 22:53

Hanife
06 Mayıs 2024 06:58

Motıon
27 Eylül 2024 14:24
Electrolux Ürünlerinin Arkasında Durmuyor!
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Ankastre Fırın Arızası

Celal
13 Temmuz 2023 10:01
Melda sonuçtan çok memnun

Melda
12 Mayıs 2024 13:09
"Değişim süreci uzun sürdüğü için bizi yorsa da üzse de şikayet var'a yazdıktan sonra sorunun çözülmesinden dolayı mutluyuz. Teşekkürler..."
Electrolux Kategorileri