Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Çamaşır Makinesi Pişman Etti!

Electrolux Çamaşır Makinesi Pişman Etti!
05 Haziran 2023 14:58

Daha önce de şikayette bulunmuş olduğum çamaşır makinesiyle alakalı hala bir geri dönüş beklemekteyim. 08502503589'dan Cumartesi günü b** hanım ve bu sabah o** beyle yapmış olduğum görüşmelerde konuyu detaylı olarak anlattım. 2 kere servis geldi. Anlamsız 2 müdahale, sensör değişimleri tahliye borusu alçakta öngörüsü (makineyi servis kurmuş olduğu halde ve üstüne 2 kere servis gelmiş olduğu halde birdenbire genel müdürlükten fark edilen hata), 3. Kez gelen servisin boruyu değiştirip tekrar programı deneyip aynı hatanın görülmesi üzerine makineyi götürüp Cumartesi günü arayan servisin de "arıza görünmüyor burada denedik çalışıyor. Değişim meğişim yok kimi istiyorsan ara makineyi pazartesi getireceğiz" şeklinde had yoksunu bir tavırla konuşması, uzatma kablo çekeceğiz evde tekrar deneyeceğiz gibi saçma bir şey söylemesi? Üstüne bir de beni dinlemeden çat diye telefonu suratıma kapatması! Günlerdir makinem yok ve çamaşır yıkamak zorundayım. İşe gidiyorum bir an önce bu sorunun çözülmesi çamaşır makinesi temini sağlanmak zorunda vaktim kısıtlı ve ben hala sizden haber bekliyorum. Electrolux gibi bir şirkete bunları yazmak zorunda kaldığım için şaşkınlık içindeyim.

profile profile
06 Haziran 2023 09:54 (Şikayetten 18 saat sonra)

Yorumlar (7)

Serkan
Serkan

Maalesef Electrolux 'ün arızayı giderme konusunda çok yavaş ve iletişim kanallarının çok körü olduğunu ben de tecrübe ettim.

Nihal

1aydan uzun süredir bir Allah'ın kulundan bir bilgi alamamışken,1 hazirandan beri ellerinde olan makinenin teslim edilmiş olduğunu öğrendim dün :) bugün de nasıl olduysa bir kişi aradı ve diyor ki biletiniz kapatılmış :) gerçekten sınanıyorum. Şimdi servisin lütfedip teknik arıza olmadığını iddia ettiği makineyi getirmelerini bekleyeceğim. Mahkeme kararı çıktığında gelip alsınlar. Bezdim! Biz teslim ettik deme ihtimalleri bile var yani. Şaşırmam.

24. Gün!

Nihal

Konu hakkında servisimizden almış oluğum bilgilendirmeye istinaden, cihazda Herhangi bir teknik sorun bulunmamaktadır. Cihazın evinizde çalışmış olduğu voltaj değeri max konumda, bu yüzden cihaz yüksek voltaok konumundan dolayı, kendini korumaya almıştır. Ürün servis atölyesinde olup, kontrol edilmesi için tarafınız atölyeye davet edilmiş olup, sizlerden dönüş alınamamıştır. Üründe teknik Herhangi bir sorun olmadığından 6502 t. K. K göre, teknik değişim yapılacak Herhangi bir durum söz konusu değildir. Yeni değişim yapılacak üründede aynı koruma oluşmasına neden olacaktır. Ürün inceleme için atölyeye veya farklı priz kontrolü için onay vermenizi rica ederiz.

Nihal

15 gündür arayan soran bir kelime bilgi veren yok! Makineyi alıp götürdüler müşteri mağdur mu olur elde mi çamaşır yıkar ne yapar hiç umurlarında olmadığı gibi en azından bir haber verelim demek te yok. Gerçekten nefret geldi. Yalvartıyorlar. Bilgi alabilmek için sürekli arıyorum yazıyorum. Hiçbir bilgi yok. Bu nasıl bir şirketmiş. Pes!

Nihal

Değerli Tüketicimiz, +Başvurunuz yetkililerimizce incelemeye alınmıştır. Bu nedenle kesin bilgi alınmadan tarafınıza dönüş yapılamamıştır. En kısa sürede süreç sonuçlandırılıp tarafınıza bilgi verilecektir. +1 hafta sonra verdiğiniz iki cümlelik cevap bu mu? Başvurunuz incelemeye alınmıştır? Gerçekten takdire şayan. Yazdıklarım sanırım anlaşılmadı. Tekrar edeyim ben. Sizin yüzünüzden son derece mağdur olmuş durumdayım. Laundry'e çamaşır vererek para harcayarak işimin gücümün arasında zaman harcayarak bu esnada dünyanın dört bir yanına gecem gündüzüm belli olmaksızın uçarak hayatımı idame ettiriyorum. Ve sizden yalvar yakar tek bir bilgi alamıyorum. 1 hafta sonra incelemeye alınmıştır şeklinde bir cevap alıyorum! Dalga mı geçiyorsunuz siz benimle? 3 tane ses kaydı dinleyip mail okuyup insana bir açıklama yapabilecek kapasitede çalışanınız yok mu? Müşteri memnuniyeti politikanıza hayran kaldım. Tebrikler Electrolux!

Nihal

Aramadığım yazmadığım yer kalmadı. Akıl alır gibi değil ne arayan ne soran var. Hiçbir şekilde dönüş yapmıyor bilgi vermiyorlar!

Güray sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 11:45

Çiğdem