Electrolux Bulaşık Makinesi Parça Değişimi, Yedek Parça Problemi

Electrolux Bulaşık Makinesi Parça Değişimi, Yedek Parça Problemi
14 Haziran 2024 09:46

Merhaba. 16.04.2024 tarihinde İzmir Ankastre Dünyası firmasından satın aldığım Electrolux ESA47210SX Solo bulaşık makinesi taşıma esnasında 2 defa hasarlı gelmişti. İlk hasar ön kapak yamulup içeri göçmüştü, birebir yenisiyle değiştirildi. İkinci gelişinde sol sac hasarlı geldi, tekrar değişim ile uğraşmayalım yeni evleneceğiz zaman kısıtlı diye değişmesin, kurulum için gelen İzmir-Torbalı dan gelen Özer Grup ısıtma ve soğutma ltd şti servisi tarafından garantiyle değişmesini talep ettim. Bulaşık makinesinin kurulumu 29.04.2024 tarihinde oldu. O günden bugüne kadar hala malzemenin tedarik aşamasında olduğunu, yurt dışından geleceğini ve tarih veremediklerini söylediler. Ne yetkili servis ne satın aldığımız Ankastre Dünyası firması yardımcı olmuyor. Bu durumdan çok sıkıldım, servise termin tarihi nedir diyorum, cevap bekliyoruz diyor. Fabrikayı arayın, mail atın, sık sık sorun bilgi alın, müşterinize bilgi verin diyorum susuyorlar. Electrolux satış sonrası servis konusunda sınıfta kaldı, üründen de hiç memnun değiliz. Konuyla ilgili yasal süreci başlattım. Bilginize

14 Haziran 2024 12:43 (Şikayetten 2 saat sonra)
Adem
Adem
14 Haziran 2024 14:04

[email protected] adresine e-posta gönderdim. Sizden dönüş bekliyorum. Tüketici Hakem Heyeti başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Bilginize.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Servis Hizmeti Veremiyor!

22 Temmuz 2024 13:49
Electrolux Kategorileri