Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Bulaşık Makinesi Arıza Sonrası Yetkili Servis Mağduriyeti

23 Eylül 2023 11:32

2016 yılında Electrolux marka bulaşık makinesi aldım. Aldığım da 4 yıl uzatılmış garanti yaptırdım. Makine i50 uyarısı verdi çalışmadı ve 16 Eylül 2023 de arıza kaydı için Electrolux 08502503589 müşteri hizmetleri ile görüştüm kayıt açtırdım. Garantimin 22 Eylül 2023 ile biteceğini ilettim. Aradığım tarihin garanti için geçerli olduğu ve en geç 2 iş gününde ilgili servisin bana geri dönüş yapılacağı söylendi. 4 gün sonra müşteri hizmetlerini geri aradım dönüş olmadığını söyledim mağdur olduğumu söyledim. İlgili teknik servisin telefonunu aldım ve görüştüm. Haftanın cuma günü oturduğum ilçeye servislerinin olduğunu onunda devamlı olarak olmadığını, müşteri durumuna göre servis çıkardıklarını söyleyip cuma günü bilgi vereceklerini söylediler. Ancak arıza kaydını oluşturduğum 7 günde oldukça mağdur oldum. Tüm bulaşıkları elimizde yıkadık. Servisten ve müşteri hizmetlerinden aranmadık. Serviste tamir için gelmedi. Bende 22 Eylül de müşteri hizmetlerini aradım. Bana hiç dönüş yapılmadığını 22 Eylül itibari ile garantimin bittiğini ve 7 gün süre ile makineyi kullanamadığım için sıkıntı yaşadığımı söyledim ve şikayet kaydı oluşturdum.
Ben kendi evime ve birçok yakınıma Electrolux markalı birçok eşya aldırdım, garantili ürün aldığımız için güvence ile kullandık fakat arızalandığında bu kadar süre beklemeyi beklemiyordum. Hadi servis gününü anlarım ama başka müşteri çıkmazsa haftalarca beklemem ve mağdur olmam mı gerekli.? Evli ve küçük Çocuğu olan bir aileyiz, makineyi kullanamamak bizi çok zor durumda bıraktı. Ücret ödeyerek garantisini özellikle uzattığımız makinemiz da böyle bir sıkıntı yaşamak bizi çok üzdü. Mahalleden bir tamirciye makineyi yaptırsak hem daha az maliyet hem de kısa sürede sorunumuz çözülecekti ama yetkili servisi tercih ettiğimiz için cezalandırılıyoruz. Electrolux kurumsal bir firma sorunumuzun ivedi olarak çözülmesini rica ediyorum.

26 Eylül 2023 09:44 (Şikayetten 2 gün sonra)
28 Eylül 2023 17:51

Bugün Elektro lüks firması tarafından arandım. İlgili servis ile görüşmüşler. Yarın yani cuma günü tamir için gelinecekmiş bilgi verdiler. Ama benim arıza kaydı oluşturmamdan 14 gün geçti. Bu süre içinde yeni arandım ve 14 gün boyunca bulaşıklarımızın tamamını Elle yıkadık ve mağdur olduk. Arayan kişi firma adına özürlerini iletti. Ben özürü kesinlikle kabul etmiyorum. Müşterisini mağdur eden bir firma yetkili kişiye bunları aktardım ve bir daha kesinlikle elektro lüks firmasının hiçbir eşyasını almamda aldırmam da alacak olanlarda garanti ve tamir olayını 2 kere düşünsün. Servisin tamiri sonrası süreci de yazarım.

06 Ekim 2023 22:26

29 Eylül de servis geldi, makinemizin motoru yanmış yurt dışından ilgili parçalar gelecekmiş. 10 gün sürebileceği söylendi araçları dolu olduğu için makineyi götüremediler parçalar gelince evde tamiri yapılacakmış. Bugün 6 Ekim bilgi verilmesi veya son durum için aranmadık. Anlayacağınız tamamen ilgisizlik var zaten cuma günleri sadece İzmir ilçelerine hizmet veriyorlarmış. Arıza kaydı oluşturduğumun bugün 21. Günü hala arıza için birsen yapılamadı. Electrolux firması çok ilgisiz ve müşterisini mağdur ediyor.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 17:39
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
08 Ekim 2023 22:21

11 Şubat 2025 23:10
Adem sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 11:36
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 15:29

Electrolux Kategorileri