Tolga sonuçtan hiç memnun değil

9 Aydır Sorunu Çözülemeyen Electrolux Çamaşır Makinesi

08 Eylül 2023 18:23

Merhaba! Electrolux çamaşır makinesi arızasından dolayı 9 aydır sorun yaşamaktayım. 3 kere parça değişimi yapıldı, 3 kere servisler tarafından tamir için atölyeye götürüldü, kazan değişimi yapıldı. 3-4 kere gitti geldi. Her defasında makinenin bir yerlerinde hasar oluştu. Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum, benim problem çözülmüyor. Tamir için gelen Kadıköy Electrolux servisi kusura bakmayın, elimizden geleni yaptık. Olmadı, sorun çözülmedi. Siz Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun deniliyor bana. Cihazın sorunu sıkma sırasında yüksek sesle çalışması, 2 yıllık cihaz komşuları rahatsız ediyor. Gürültüden dolayı en son yine servis, tamir için makineyi götürdüler, geldi yine aynı değişen yapılan bir şey yok, sorun devam etmekte ve şu an cihazın gösterge ekranı su doldu. Her gidiş gelişinde yeni bir sorunla karşılaşıyorum. Electrolux genel merkezi bana dönüş yapmıyor, kayıt oluşturuyorum, bana dönüş yapacaklarını ifade etmekteler fakat 9 aydır kimse ilgilenmiyor.

12 Eylül 2023 09:09 (Şikayetten 3 gün sonra)
Tolga
18 Eylül 2023 15:12

Hazır mesaj her zaman ki gibi. Geçiştiriyorsunuz. Çalışmıyorsunuz yazdığım şikayeti okumamışsınız belli ki halen müşteri temsilcisini arayın diyorsunuz. Sorunum çözülmüyor arızam yapılmıyor arıza kaydı oluşturuyorum kimse aramıyor gelmiyor. Gelen ekip biz yapamıyoruz diyor.

Güray sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Müşteri Hizmet Kalitesi Yerlerde

07 Ağustos 2024 11:45
Mehmet sonuçtan çok memnun

13 Ekim 2023 22:17
"Eski çamaşır makinemi sıfır makineyle değiştirdiğiniz 8çin teşekkür ederim."
Electrolux Çamaşır Makinesi Arızası
Electrolux Çamaşır Makinesi Arızası
electrolux-camasir-makinesi-arizasi-1.pdf

20 Haziran 2024 13:56

07 Mart 2024 14:46
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Çamaşır Makinesi Yetkili Servisin Parça Getirmeme Sorunu

15 Nisan 2024 12:16