28 Eylül
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

ECA marka Star modeli mutfak bataryası 5 yıllık kullanım sonunda borusundan su kaçırıyor. 20 yıl garantili satılan bir ürünün 5 yıl sonra delinip su akıtması çok enteresan. Türkiye in sayılı markası olan ECA adına yakışmadı. Bu mağduriyetimi nasıl giderilir bilmiyorum. Ama sanırım ECA nın bir çözümü vardır

ECA Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 6 sn
ECA Logo
28 Eylül 23:47
ECA Logo
16 Ekim 09:23

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi 444 0 322 www.ecaservis.com.tr

16 Ekim 10:57

Gösterilen ilgiye teşekkür ederim

16 Ekim 10:58

Teşekkürler

ECA Yeni Aldığımız Musluk Ve Batarya Arızalı Çıktı

Nazmiye
1 hafta önce

2 hafta önce 11.11.2023te Çerkezköy'den (Tekirdağ) ECA ya ait ar marka bir mutfak musluğu ve bataryası aldık. Musluğu taktırdığımızda aç kapa başlığının dibinden su sızdırmaya başladı. Satın aldığımız yer musluğu geri almadı, ECA yı aradık, ücretsiz tamirinin yapılmayacağını ve urunu geri almayacakl...

ECA Batarya Üretim Hatası.

Meryem
1 hafta önce

ECA marka 102118123 kod numaralı mutfak bataryasını on beş gün kadar önce aldım ve bin pişmanım. Batarya kaliteli ve güzel ancak o kadar çok su sıçratıyor ki lavabo başına geçmeye korkuyorum. Nasıl olur? Bu kadar kaliteli bir ürün test edilmeden mi piyasaya sürülüyor? Ürünün yeni bir ürünle değiştir...

Emre
1 hafta önce
"ECA yetkili servisi (İstanbul. Bölge) İlker beye çok teşekkür ederim 3 gün içinde parça siparişi verip ücretsiz şekilde değiştirdi. ECA firmasına da ilgilendikleri ve hızlı aksiyon aldıkları için ayrıca teşekkür ederim."

ECA Servis Çalışmıyor Sorun Çözümü Hakem Heyeti Nemi Gidilir

Hasan
3 hafta önce

ECA marka dört adet Delta model mutfak bataryası aldım. 2 tanesi su akıtıyor ve damlatıyor. Tunceli ECA servisine 10 gün önce teslim ettim, contalarının değişmesi için. Bugün git yarın gel deyip duruyorlar. 10 gündür gidip geliyorum. ECA bir de ömür boyu garanti veriyorum diyor.

0 Yorum

ECA Şikayetvar üye markasıdır