ECA Sıfır Kombi Sorunu

Kader
13 Ekim 2023 22:17

ECA citius Premix ürünü sıfır aldım 16,5 milyar ödedim. 5 10. 2023'te aldım ürünün montajını yaptık ve ustalar gittikten sonra yaz modunda çok güzel çalıştı yalnız petek moduna aldığımda yani kış moduna aldığında ürün kapandı kendi kendine dijital ekranı çalışmadı kesinlikle çalışmadı. Acayip gürültü çıkarıyordu dijital ekran kapalı ve çok acayip gürültü çıkarıyordu yalnız korkudan şalteri indirdim ve tekrar kaldırdım şalteri normale döndü normale döndükten belli bir süre sonra petek konumunu yani kış modunu açtım belli bir saat sonra tekrar ekran kapandı ve acayip tekrar gürültü çıkarmaya başladı. Elektrik voltajı diyorlar elektrikçiyi çağırdık hiçbir sorun yok hala ürün kapanmaya ve arıza vermeye devam ediyor ne yapacağımı bilemiyorum. Bana yardımcı olun benim gibi aynı sorunu H** Bey de yaşamış aynısı bende devam ediyor. İnanın ECA aldığıma o kadar pişmanım ki ben F** kullanıyordum yalnız F** alacaktım çevremdekilerin tavsiyesi üzerine ECA aldım Bin pişmanım.

13 Ekim 2023 22:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)
14 Ekim 2023 11:06

Sayın Kader A. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktayız. Şirket Merkezimiz ve/veya adresimizden geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla ECA-SEREL Çağrı Merkezi

16 Ekim 2023 12:52

Müşterimize bilgi sunulmuştur. randevu geri bildirimi kapsamında kontrol sağalanabilecektir. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2024 23:08
"Kombimiz 12. Günde değişti. Biraz bekledik ama sorunumuz çözüldü. Teşekkürler."

Gokce
19 Ocak 2025 20:53
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
27 Aralık 2024 13:01