Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 13:32

ECA kombi servisi ilk kurulum için gelen personel, gaz kaçağı olmadığı için kurulum yapmadı. İkinci kez geldiklerinde servis ücreti olarak 400 TL alacaklarını söylemelerine rağmen, gelen ustalar 1000 TL aldı. Servisi arayıp durumu bildirmemize rağmen, çözüm için servisin bize 10 gündür ulaşacağı söyleniyor. Servisin 400 TL alacağını belirtmesine rağmen 1000 TL alınmasının sebebi nedir?

09 Mart 2024 13:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Muhammet K. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

09 Mart 2024 15:07

Bu namardaki servis çalışanların her birisi ile tek tek konuşmuşuz dur herhalde hepsi ger dönecekler halen

12 Mart 2024 05:40
ECA Servis Fazla Para Alması

Herhalde alt servisleri bizle dalga geçiyor biz neden fazla para aldınız diyoruz bize aldıkları paranın fişini atıyor lar fiş dahi hatalı biz ilk kurulum için servis başvuru nedenimiz onlar arıza olarak yazmışlar bugüne kadar 10 lar ca kombinizi sattık satılmasına neden olduk ama ECA olarak müşterinize sahip çıkmadınız emin olun bugünden sonra satış markamız değişecek

14 Mart 2024 07:32

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

14 Mart 2024 09:49

Şikayetimiz le ilgilenip sonuçlandırma yapan ilgili arkadaşlara teşekkür ederiz iletişim kopukluğundan dolayı yanlış anlaşılma olup para iadesi yapıldı

Emir
08 Haziran 2024 22:25
İlham sonuçtan memnun değil

İlham
23 Ekim 2024 06:02
İlayda sonuçtan memnun değil

ECA Yetkili Servisinde Güven Sorunu Ve Ekstra Ücretler!

İlayda
13 Kasım 2024 21:33
ECA Yetkili Servisinde Güven Sorunu Ve Ekstra Ücretler!
Semra sonuçtan çok memnun

Semra