ECA Kombi Oda Termostatı Bozuk

ECA Kombi Oda Termostatı Bozuk
Hami
30 Ekim 2023 21:48

ECA markalı kombi ve oda termostatı kendilerinin uygulamayı güncellemesi sonucu bağlantısız kopmuş ve tüm yönergeler doğru yapılmasına rağmen kurulum tekrar yapılamamaktadır. Evde 5 aylık çocuğum var ve şu an battaniye altındayız. Yazıklar olsun. Parayla rezil olmak için her seferinde müşteri memnuniyetinden önce geliriz ama 300 TL alırız lafını duymak isteyen herkes ECA kombi ya da cihazı alabilir. Çözüm geri dönüş bekliyorum. Yeter artık sizinle uğraştığım.

30 Ekim 2023 21:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Hami Y. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

11 Kasım 2023 11:14

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Serdar
Serdar

Aynı cihazdan bende de var. Dediğiniz gibi bugün güncelleme yaptı telefondan uygulama. Hiçbir şekilde bağlantı sağlamıyor. Sildim tekrar kurayım dedim sorun aynı, bağlanmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Bölgenizdeki servisi yönlendireyim diyor. Çalışan cihazı güncelleme adı altında çalışmaz hale getirin sonra servis gelsin.

İbrahim
20 Aralık 2023 11:34
ECA. Genel Merkez Ve Teknik Servis Vasatlığı.

ECA Poly Touch 400W Oda Termostat

İlker