ECA Kombi E82 Hatası

ECA Kombi E82 Hatası
Canfidan
23 Ocak 2024 20:34

14 Ocak pazar sabahı ECA kombimiz e82 hatası verdi. Hafta sonu olduğu için servisle iletişim kuramadık. 15 Ocak pazartesi günü kombimizin e82 hatası verdiğini söyleyerek servis kaydı oluşturduk. Bugün geleceğiz yarın geleceğiz derken servis 18 Ocak perşembe günü ancak gelebildi. Servis gelene kadar her gün aradık ama bizi sürekli oyaladilar. Servis geldiğinde bacaya baktı buradan kaynaklanan bir sorun yok diyerek bu hatanın valf dan kaynaklandığını ve değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Valf in ellerinde bulunmadığını sipariş üzerine getirttiklerini söylediler.
Bugün yani 23 Ocak salı günü akşamüstü servis evimize geldi parçayı değiştirip gitti. Yarım saat sonrasında kombi yine e82 hatası vardı. Tam 10 gündür soğukta kaldık, ECA kombi servisinin ilgisizliğini geçtik bugün artık sıcağa kavuşuruz derken yine büyük bir hayal kırıklığına uğradık. Tekrar servis kaydı oluşturacağız ama servis kim bilir ne zaman gelecek geldiğinde bizi çözüme ulaştıracak mi? ECA kombi tamamen pişmanlık.

23 Ocak 2024 20:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Canfidan K. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

27 Ocak 2024 10:32

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Ezgi sonuçtan çok memnun

Ezgi
30 Kasım 2023 20:15
"Biraz önce gelip parça değiştirdiler çok teşekkür ediyorum."
Özlem sonuçtan memnun

Özlem
17 Nisan 2024 17:57
"4 yılın sonunda artık yetkili ve bilgili bir beyefendi tarafından sürecimiz baştan sona değerlendirilip geçici çözüm amaçlı kombimizin eklanşörü temizlenmiş olup kış ayı için kombimize kimyasal dökülmesi için kimyasalları satın aldık ve servisle iletişim dahilinde kış başı gibi kombimize gerekli kimyasal tahsis edilecektir. Buradan Arda beye ve Salihli servis ekibinden Erain beye teşekkür ederiz sonunda bilgili ve ilgili ekibe denk geldik🙏🏻"
Asiye sonucu yetersiz buldu

Asiye