ECA Confeo Kombi Isı Dalgalanması Sorunu

23 Kasım 2024 22:171.500

Merhaba, kolay gelsin. Ben Sakarya Söğütlü ilçesinden yazıyorum. Benim oturduğum binada ECA Confeo kombi var. Ancak petekleri açtığım zaman kombi devreye giriyor. Petekler ısındıktan sonra soğuyor ve 10 derece düştükten sonra tekrar devreye giriyor. Ne yapmalıyım? Arz ederim.

23 Kasım 2024 22:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Tolunay A. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

24 Kasım 2024 10:55

Sayın Tolunay A. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktayız. Çağrı merkezimiz, Şirket Merkezimiz ve/veya adresimizden geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla ECA-SEREL Çağrı Merkezi

24 Kasım 2024 15:49

Sayın Tolunay A. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktayız. Geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla ECA-SEREL Çağrı Merkezi

24 Kasım 2024 17:41

Sayın Tolunay A. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktayız. Geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla ECA‑SEREL Çağrı Merkezi

24 Kasım 2024 20:49

Sayın Tolunay A. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktız. Geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla ECA‑SEREL Çağrı Merkezi

Tolunay
24 Kasım 2024 20:50

Arıza sorunu giderildi

ECA Proteus Plus Kombi'nin Sürekli Devreye Girmesi Sorunu

19 Kasım 2024 21:377.101

ECA Proteus Plus Kombi sık sık devreye giriyor. Kombi açıkken petekleri 40°C ayarlıyorum, 45°C'ye çıkınca duruyor. Bu no...

ECA Proteus Plus Kombi'nin Sürekli Devreye Girmesi Sorunu
4 Yorum

ECA Kombi Servis Hizmeti Sorunu

3 Nisan 2025 23:391.118

ECA kombi petekler ısınıyor, ancak sıcak su soğuk geliyor. Bu konu ile ilgili garantim 23.11.2026 tarihine kadar geçerli...

Bakım Sonrası Kombim Tamamen Arızalandı, Servis Mağduriyetim Giderilmiyor

17 Ekim 2025 19:261.453

"Merhaba servis ücretsiz şekilde dun gelip müdahale etti. Şu an için sorunumuz kalmadı. Sancaktepe servisine ve sorumlusuna ECA ya çok teşekkür ederiz."

ECA Kombi Ve Termostat Uyumsuzluğu

8 Aralık 2024 22:3611.553

ECA Proteus Premix kombime kablosuz oda termostatı aldım. ECA Poly Pure modeli oda sıcaklığını yüksek gösteriyor. Kombi ...

Tümünü Gör
ECA Kombi Sıkıntısı!

ECA KombiSıkıntısı!

Ömer
ECA Citius Premix Marka Kombi Sorunu!

ECA Citius PremixMarka Kombi Sorunu!

Hüseyin
ECA  Arceus 27 KW Elektrikli Kombi Yandı

ECA  Arceus 27 KWElektrikli Kombi Yandı

Mikail
ECA Kombi Tam Bir Pişmanlık!

ECA Kombi Tam BirPişmanlık!

Sevil

Öne ÇıkanKonular