E-Devlet (Turkiye.gov.tr)  E-imzalı Sürücü Raporumu Alamıyorum

07 Haziran 2023 09:53

Kişisel sağlık bilgi formunu internette e-devlet üzerinden doldurdum, aile hekimine sürücü sağlık raporu ile alakalı gittim ve muayenemi oldum, kalp damarlarımda bir sorun olması sebebiyle kendisi ile alakalı kısımı onayladı ve beni kardiyologa sevk etti. Özel bir hastanede ki kardiyologa gittim, zaten rutin muayenem vardı, o da kontrolleri yapıp e-imzalı sürücü olur. Raporunu tamamladı. Her iki tarafında teyidini aldım.

Aile hekimi ve kardiyolog işlem tamam dedi, buraya kadar sorun yok. E-devlet'ten bakıyorum, e-nabızdan bakıyorum, e-imzalı sürücü olur. Raporumu göremiyorum, e-devlette sorgula diyorum, kayıt bulunamamıştır diyor, bu yüzden ehliyetimi de yenileyemiyorum, tam arafta kaldım, hangi yetkili kuruma sorsam cevap veremiyor, ne yapmam gerekir? Nere ile kontakt kurmalıyım?

Lara
Lara

Bir gelişme oldu mu aynı sorunu ben de yaşıyorum

Emirhan

Bende aynısını yaşıyorum 2 ay oldu hala e devlette bişi gözükmüyor çözebildiniz mi

Emirhan

Sadece nörolojiye sevk etmesi gerekirken başka branşlara da sevk etmiş o yüzden gözükmüyormuş. Gittiğim hastane de sağlık kuruluyla konuştum onlar bile kızdı hastalığın yoksa neden hepsine sevk etmiş diye. 2024 Aralık ayında sevk etti, işitme testi için ancak 2 Hazirana sıra alabildim. Diğer branşlarda muayene oldum e imza ile rapora eklediler mecbur 2 Haziranı bekliyorum.

Çözüm bulabildiniz ben de aynı sorunu yaşıyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

E-imzalı Sürücü Olur Belgesi E-devlet'te Gözükmüyor

18 Kasım 2023 00:41