E-Nabız

tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.3
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
E-Nabız ile ilgili bir şikayetin mi var?
4.700 Şikayet
Şikayet Sıralaması

E-nabız'da Raporumu Göremiyorum

25.05.2023 günü saat 13.30 sıralarında Çanakkale merkez barbaros ASM'den 2 günlük istirahat raporu verildi ancak bir türlü PDF olarak Enabız'a düşmüyor. Kamu personeli olduğum için kuruma ibraz etmek zorundayım. Doktorum çıktı olarak veremeyeceğini söylüyor. Sorunum çözülürse çok sevinirim.

E-Nabız Da Telefonumu Değiştiremiyorum

E nabız da kayıtlı olan birincil telefon numaramı kullanmıyorum. Değiştirmek istiyorum ama birincil silinmiyor ikincil olarak ekleniyor yeni numaram. Hastanede doktorum giremiyor sonuçlarıma bakmak için kod eski numarama gidiyor. Lütfen yardımcı olun. Çok fazla tahlilim var hepsinin çıktısını almam ...

Serkan sonuçtan çok memnun
  • 2 saat önce
Serkan Şikayetini Yayından Kaldırdı

E-Nabız Akciğer Grafisi Görüntüleyemiyorum

İş yerinden Akciğer grafisi istediler röntgen olarak var ama rapor olarak yok e nabızda yarın iş yerinden istiyorlar nereden bulabilirim?... Veya bilgisi olan var Mıdır...,...,...,... Bunu bulmam gerekiyor., :;,.-. Hangi sitede vardır...,.,.,.,.--.//

E-Nabız E Nabızdan Aile Hekimliği Değişikliği Olmuyor

E nabızdan 3 aylık oğlumun aile hekimi değişikliğini yapmak için kaç gündür uğraşıyorum olmuyor. Bir türlü evimize yakın olan aile hekimliğine aldırmak istiyorum. Bir türlü e-nabızdan değişiklik olmuyor. Ne yapmalıyım artık bilemiyorum. Bunun bir an önce düzelmesini istiyorum.

3 gün önce

E-Nabız Skolyoz Röntgeni (is Basi İçin )

Merhaba. 18.05.2023 tarihinde devlet hastanesinde skolyoz için röntgen çekilmiştim e nabızdan görüntüleyebilirsiniz dendi fakat e nabız da görünmüyor pazartesi günü iş yerine teslim etmem gerekiyor belgeyi yardımcı olur musunuz bu benim için çok önemli acil!

E-Nabız'dan Tahlil Sonuçlarımı Göremiyorum

E-Nabız'da tahlil sonuçlarım görünmüyor. Tokat Turhal 14'numaralı Aile Hekimliğine bu sabah kan verdim. Öğleden sonra aile hekimliğinden sonuçlarımı aldım fakat dijital olarak e-nabız uygulamasına düşmeyeceğini ve sonuçlarımı görüntüleyemeyeceğimi söylediler. Sistem üzerinden de sonuçlarımı görmek v...

Heyet Raporu E-nabız Da Görünmüyor

Düzce Atatürk devlet hastanesinden almış olduğum sağlık kurulu raporu e-nabız sisteminde görünmüyor. Raporu Ankara'ya e-nabız çıktısı olarak göndermem gerekiyor. Herhangi bir fotokopisi kabul edilmiyor. Zamanım çok daraldı lütfen raporun sisteme girişini sağlar mısınız?

E Nabız Sonuçları Göstermiyor

E nabız ertesi gün tahlil sonuçlarımın çıkması gerekiyorken 2 gün geçmesine rağmen sonuçlarımı görüntüleyemiyorum. Doktora gideceğim ilacım değişecek ama maalesef her kan sonucumu almak istediğimde e nabızda böyle bir sorun yaşıyorum. Sisteme çok geç düşüyor

Randevu Alamıyorum 182 Ve E-Nabız'dan MHRS'den

Randevu alamıyorum. Randevu oluşurken hata veriyor. Diş ağrısından oluyor durumdayım. Care bulamıyorum. 182 hata veriyor. Alamıyoruz. Bu nedir arkadaş kime şikayet edeceğiz. Kim ilgilenecek bu işle insanlar mağdur arıyorum. 182'de veremiyorlar randevu, pes yemin ederim pes.

E-Nabız E Nabızda Sonucum Çıkmıyor

Ayın 17'sinde kan verdim. Hemogram sonucum e-nabızda gözükmüyor. Yarın hastaneye gideceğim, çıkmamış diye geri gitmek istemiyorum. Bir çözüm bulunsun acil, herkes bu sorunla karşılaşmasın. Millet mağdur oluyor. Böyle olduğu sürece bir çözüm bulunsa sevinirim.

EEG Rapor Unun E Nabız Da Görüntülenememesi

EEG raporları neden e- nabız sisteminde görülmüyor? Bütün tahlil ve sonuçlar sistemde mevcutken, EEG görüntülerinin ve raporlarının olmaması işlevsel olmuyor. Her nöroloji kontrolünde fiziksel olarak raporları taşımak, raporları saklamak, hastaneden ayrıca temin etmek zorlayıcı bir süreç. En kısa za...

5 gün önce

E-Nabız Koca İstanbul'da 4 Aydır Dermatolojiye Randevu Alamıyorum!

E nabız MHRS sistemi ya da 182 den 4 aydır dermatolojiye randevu bulamıyorum. Koca İstanbul'da nasıl randevu bulamıyorum. Eskiden giderdik hastaneye bir şekilde muayene olurduk şimdi randevu bulamıyor muayene olamıyorum. İlla özele mi gitmeliyim illa para ile mi muayene olmalıyım.

Enabız Sistem Sorunu

E-nabız'a girdiğimde hastane ziyaretim görünmüyor, tahlil sonuçlarım da aynı şekilde. Bu sıkıntıdan bıktık, günler sonra sisteme düşüyor tahlil sonuçları. Bu defa hastane ziyareti bile görünmüyor. Sistem nasıl işliyor anlamış değilim. Daha çok hassasiyet istiyoruz. En kısa zamanda çözüm istiyoruz.

E-Nabız Tanı Silme Sorunu

Tanı sildirme metodolojisinde yazana göre eğitim araştırma hastanesinden tanının bende bulunmadığına dair rapor aldığımda geçmiş tanıların silindiği yazıyor, fakat eğitim araştırma hastanesinden aldığım sağlam raporuyla Samsun il sağlık müdürlüğüne gittiğimde metodolojide yazmamasına rağmen benden e...

6 gün önce
Aleyna'nın Teşekkür Mesajı
  • 6 gün önce

“Sağ olun teşekkürler”

E Nabız Sonuç

Bursa dosap çekirge devlete bağlı hastanede 20.05.2023 tarihinde cumartesi günü hamilelik için test verdim hala çıkmadı. Hastaneyi aradık ama yeterli ...

E-Nabız Sistem Açılmıyor. Düzeltmek İçin Neyi Bekliyorlar? Çok Merak Ediyorum

İldeki bölge hastanesine gittik. İlçede yaşıyorum. Sırf tahlil sonuçları için 140 km yol gideceğim. Sonuçlar yok. Gözükmüyor. Çok kötü bir sistem😡İnsanlar sürekli sıkıntı yaşıyor. Neden düzeltilmiyor. Ya da daha iyi çalışmadı için çalışma yapılmıyor. İnsanlar mağdur oluyorlar.

E-Nabız Sisteme Anne Baba Tanımlama

Sağlık ocağında tetkiklerime bakıldı. E-nabız'a geç düşeceğini Konya merkez laboratuvarından gün içerisinde sonuçlara bakabileceğim söylendi. Dünden itibaren girmeye çalışıyorum. Sistemde anne baba tanımlı değil diyor e nabız iletişim merkezini arıyorum. 18 yaş küçükler için tanımlanan bir durum de...

E Nabız Da Kan Tahlilim Gözükmüyor

E nabız üzerinden tahlil sonucumu göremiyorum. İsim var aile hekimine gidecek vaktim yok. E nabız üzerinden kontrol etmek istedim ancak ne yaptıysam olmadı. E devlet ® üzerinden girmeyi denedim o şekilde de olmadı bir türlü kontrol edemiyorum. Ne yapmam lazım kaç sefer şikayet ettim bir dönüş sağlan...

Tuba Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

E-Nabız bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
E-Nabız henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

E-Nabız bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

E-Nabız müşteri destek hattı telefon numarası nedir?
E-Nabız müşteri hizmetleriyle iletişim kurmak için kullanabileceğiniz telefon numarası 0850 240 03 03 şeklindedir.
E-Nabız nedir?
E-Nabız, bir T.C. Sağlık Bakanlığı uygulamasıdır. Vatandaşların tüm sağlık kayıtlarına erişebildiği, tetkik ve teşhis gibi bilgilerine tek bir yerden ulaşabildiği bir uygulamadır.
E-Nabız nasıl kullanılır?
Bilgisayar üzerinden ya da akıllı telefonunuza indirerek E-Nabız uygulamasını kullanabilirsiniz. Giriş yapıp profil bilgilerinizi doldurduktan sonra uygulama kullanılmaya hazır hale gelmektedir.
E-Nabız onay kodu gelmiyor. Ne yapmalıyım?
Üyelik sürecinde cep telefonunuza henüz bir onay kodu gelmedi ise Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçebilirsiniz.
Farklı bir sorum var.
Tüm soru ve sorunlarınızı buradan paylaşarak yorumlarınızı bakanlığın da görmesini sağlayabilirsiniz.

E-Nabız Hakkında Genel Bilgiler

E-Nabız bir Türkiye Cumhuriyet Sağlık Bakanlığı uygulaması olarak tüm vatandaşlara sağlık alanında hizmet vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bir kişisel sağlık kaydı sistemi olarak kullanabildikleri bu uygulama ile sağlık geçmişinize dair tahlil, geçirdiğiniz hastalıklar gibi birçok bilgiye erişebilirsiniz. Böylece çeşitli tedavi, kontrol gerçekleştirecek olanların geçmiş dönemlere dair sağlık kayıtlarına toplu ve hızlı bir şekilde erişilebilmektedir. Muayene, tetkik ve tedavilerinizin nerede yapıldığına bakılmaksızın tüm sağlık bilgilerinizi yönetmenizi sağlayan E-Nabız uygulaması ile tıbbi öz geçmişinize tek bir yerden ulaşabilirsiniz. Sağlık kayıtlarınızı hekimlerin değerlendirmesini de isterseniz, bizzat sizin verdiğiniz süre ve sınırlar çerçevesinde de bu takip işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Böylece sizinle hekiminiz arasındaki iletişimi güçlendiren, teşhis ve tedavi sürecini yüksek standarda taşıyan E-Nabız platformu PC üzerinden ya da akıllı telefonların mağazaları aracılığıyla uygulaması indirilerek kullanılabilmektedir. E-Nabız tahlil sonuçları, çeşitli tetkik ve tedaviler gibi pek çok sağlık kaydınıza tek merkezden ulaşmanızı sağladığından oldukça avantajlıdır. Konu hakkındaki kullanıcı yorumları için sayfamızı da inceleyebilirsiniz.

E-Nabız Uygulaması Nasıl Kullanılır?

E-Nabız uygulaması sistemine iki farklı şekilde giriş yapabilirsiniz. E – Devlet kapısı üzerinden şifreniz, e – imzanız ya da imzanızı kullanarak T.C. numaranızla sisteme girebilirsiniz. Şayet E – Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığı’na kayıtlı aile hekiminize cep telefon numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu da kullanabilirsiniz. E-Nabız uygulamasını interneti olan bir bilgisayardan ya da akıllı telefonunuza indirerek mobil şekilde kullanabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptığınızda ise profil bilgilerinizi oluşturarak ilerlemeniz gerekir. Karşınıza çıkan kullanım koşullarını okuyup kabul ettikten sonra oluşturabileceğiniz profil bölümü tümüyle kişisel bilgilerinizi içermelidir. Yaşadığınız şehir, boyunuz, kan grubunuz, iletişim bilgileriniz ve şifrenizi belirledikten sonra sağlık verilerinizin sağlık profesyonelleri tarafından görülmesi ya da görülmemesini tercih edebilirsiniz. Bu alandaki son aşama ise erişim bilgileridir. Burada cep telefon bilgilerinizi ve sisteme girişte kullanmak istediğiniz E-Nabız şifrenizi oluşturabilirsiniz. Daha sonra cep telefonunuza gelecek olan tek kullanımlık erişim kodunu onay kodu alanına yazdığınızda üyeliğiniz aktifleşmiş olur. E-Nabız onay kodu gelmiyor ise Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçerek bir şikayet kaydı oluşturabilirsiniz. E-Nabız bilgileri silme işlemleri için de birden fazla yöntem vardır. Sehven hatalı kaydedildiği kanıtlanmış tanı girişleri söz konusu ise tanı girişi yapan hekimin tanının hatalı kaydedildiğini içeren bir yazısını, tanı girişinin yapıldığı sağlık tesisinin başhekim onaylı resmi yazısını veya İl Sağlık Müdürlüğünün ya da ilgili genel müdürlüğün uygunluk yazısını Sağlık Bakanlığı Genel Müdürlüğü’ne teslim etmeniz gerekir.

E-Nabız İletişim Kanalları Nelerdir?

E-Nabız iletişim bilgilerine Sağlık Bakanlığı aracılığıyla kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca E-Nabız uygulamasında yer alan şikayet bildirme bölümünden de ziyaret ettiğiniz sağlık tesisi gibi birçok alandaki görüş ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Yazılı yolla [email protected] üzerinden de irtibat kurabilirsiniz. Dilerseniz E-Nabız şikayet ve yorum sayfamızda yer alan geri bildirimleri de inceleyebilirsiniz. Uygulamanın kullanışlılığı, tahlil ve tetkik bilgileri, onay kodu gibi alanlarda yapılan kullanıcı yorumları ile birçok sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Arzu ederseniz siz de konu hakkındaki görüşlerinizi burada paylaşarak yorumlarınızın Sağlık Bakanlığı tarafından görülmesini sağlayabilirsiniz.