Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
16 Ocak 2024 12:58

Dyson V8 Absolute kullanıcısıyım. Alalı 6 ay oldu. Koltukların altını temizlemek için bükülen aparatın tırnağı, basmadan doğrudan bükülmeye başladı. Garantisi için aradığım Dyson müşteri hizmetleri, bütün parçaların garanti kapsamında olduğunu ancak o tırnaklı parçanın kapsam dışı olduğunu söyledi. Sebebini sorduğumda mantıklı bir açıklama yapamayıp, bize öyle söylendiği şeklinde anlamsız bir gerekçe sundular. Parçanın ne garantiye dahil olduğunu ne de ücretli olarak satın alınabileceğini, stoklarda bulunmadığını belirttiler. Yüksek ücretler ödeyerek aldığım Dyson ürünün arkasında durulmadığı ve çözüm üretilmediği için çok rahatsızım. Neden Dyson'ı tercih ettiğimi artık bilmiyorum ve aldığıma pişmanım. Kimseye önermiyorum. Dyson firması satış sonrası hiçbir şekilde ürünün arkasında durmuyor. Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum.

30 Ocak 2024 10:04

Hiçbir gelişme olmadı zaten benimle iletişime geçmediler dahi. Buradan alayı düşünenlere bir mesaj kesinlikle almayın gidin en dandik firmayı alın Dyson almayın kalitesiz ürün ve ürünün arkasında durmayan firma ve müşteri hizmetleri.

20 Ocak 2024 13:54 (Şikayetten 4 gün sonra)

Salih
30 Ocak 2024 09:58

Hiç kimse dönüş yapmadı bizde sizi kurumsal firma biliyoruz hiçbir işe yaramayan bir firma bir daha Allah korusun. Ürünlerini yüksek yüksek fiyatları satıp arkasında durmayan dndik bir firmasınız.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Eren
11 Temmuz 2024 15:04

Duygu
02 Mayıs 2024 17:27
Dyson Sorun Çözülmeli
Dyson Sorun Çözülmeli
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Kudret
23 Şubat 2024 20:59
Dyson Mobilya Altılı Aparat Garanti Kapsamında Değişmemesi
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
03 Mart 2024 13:47
Dyson V12 Detect Bir Tek Kırılan Parça Garanti Dışı
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
11 Şubat 2024 11:29