Dyson V8 Animal Plus 972182-01 Halı Süpürme Başlığı Kırıldı

Dyson V8 Animal Plus 972182-01 Halı Süpürme Başlığı Kırıldı
25 Eylül 2024 17:352.861

Dyson V8 Animal Plus cihazın halı süpürme başlığının plastik yuvarlak dönen kısımdan içten kırıldı. Media Markt dan alırken 1+3 yıllık sigorta yaptırmıştık. Media Markt kırılmalarda sigorta kasko geçerli değil Dyson arayın diyor. Dyson arıyoruz garanti süresi dolmuş uzatılmış garantisi devam ediyor Media Markt yardımcı olsun diyor. 972182-01 başlık stoklarında yok. Ne başlık var, ne destek var!
Basit bir sorunda bu kadar çaresiz kalıyorlar bakalım pil sorunu yaşarsak neler olacak!
Dyson süpürge alırken yedek parçası olmadığını bilin!

27 Eylül 2024 13:19
Eki aç
Eki aç

Kırık olan parça kenarda küçük olan parça büyük kırmızılı olan borunun ucu oluyor burasını normal kullanıcının kırması mümkün mü? Üretim hatası olduğu belli de siz bunu kabul eder misiniz belli değil?

27 Eylül 2024 13:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

23 Kasım 2024 19:19

Hâlâ kimse aramadı!

Serkan
Serkan
5 Ekim 2024 12:38

Son durum bir dönüş yaptılar mı? Aynı durum bende de oldu, paylaştım, dıştan olsa tekerlek vs olur, içten olması hatalı ürün, kullanılan ham madde kalitesizliği olabilir.

Dyson Süpürge Çatlağı Garanti Kapsamına Alınmadı, Destek Yetersiz Kaldı!

Zeynep
Zeynep
21 Mayıs 2025 14:501.617

V8 Dyson süpürgemin siklon/motor bölümü çatladı ve çatlak ilerledi. Media Markt'tan 2 yıl sigortalı olarak aldığım ürün...

Dyson Süpürge Çatlağı Garanti Kapsamına Alınmadı, Destek Yetersiz Kaldı!

Dyson V8 Animal Başlık Kırılması

Halil
Halil
20 Şubat 2024 10:012.087

Media Markt aldığım Dyson V8 animal süpürgemizin halı başlığı kırıldı garanti için Dyson müşteri hizmetlerini aradığımda...

Dyson Mağduriyeti, Gereğinin Yapılmasını İstiyorum

Gamze
Gamze
4 Şubat 2024 03:442.946

"Media Markt yoluyla Garantiye giden cihazımın değişimi beni çok mutlu etti özellikle Ankara Antares AVM de çalışan Zeynep hanıma da ayrıca teşekkür ederim kısa zamanda işimi çözdüğü için 🙏"

Dyson Mağduriyeti, Gereğinin Yapılmasını İstiyorum
1 Yorum

Tümünü Gör
Dyson Süpürge Boyası Çıktı!

Dyson Süpürge BoyasıÇıktı!

Harun
Dyson Süpürge Servis Süreci!

Dyson Süpürge ServisSüreci!

Çiğdem
Dyson Süpürge Borusu Kırıldı!

Dyson Süpürge BorusuKırıldı!

Dyson V12 Süpürge Arızası

Dyson V12 SüpürgeArızası

Züleyha
Dyson 3 Aydır Mağduriyet Yaşıyorum!

Dyson 3 AydırMağduriyet Yaşıyorum!

Çağla
Dyson Pişmanlık, Ürünün Arkasında Durmuyor!

Dyson Pişmanlık,Ürünün Arkasında Durmuyor!

Tc Okan

Öne ÇıkanKonular