Mustafa sonuçtan memnun

Dyson V15'in Kırmızı Conta Sorunu Ve Üretim Hatası

Dyson V15'in Kırmızı Conta Sorunu Ve Üretim Hatası
23 Kasım 2024 13:49

Dyson v15 Total aldım dün yani 22.11.2024'te teslim edildi. Bir gün sonra yani bugün kullanıldı ve hazneyi temizlemek isterken kırmızı conta ve onu sabitleyen gri yuvarlak klips yerinden çıktı. Kendim teknik elemanım yerine taktim ama bu sefer de hazneyi makineye geçirirken bu conta ve aparat tekrardan yerinden çıkıyor. Bu gri yuvarlak klipste ve yerinde maalesef üretim hatası mevcut. Ve yıllar geçmesine rağmen ona bir çözüm üretmemişsiniz. İnternetten ve özellikle Şikayetvar'a baktığım zaman bu konuyla ilgili çok şikayet var. Buradan dayson yetkililerine şunu da iletmek istiyorum ki fiyatı aşırı yüksek olan bu süpürgede bu gri aparatı yerine sabitlemek için 3 tane mini vida sistemi yapamadınız mı? Daha bir gün kullandığım süpürgeden tiksindim soğudum.

28 Kasım 2024 13:47 (Şikayetten 4 gün sonra)

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgede Kronik Conta Sorunu

Duygu
22 Kasım 2024 21:42
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Burçak
15 Haziran 2024 13:46
Dyson V15 Toz Toplama Aparat Arızası
Ümran sonuçtan hiç memnun değil

Ümran
06 Mayıs 2025 21:55
Dyson V15 Cihazda Tekrarlayan Conta Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
dyson-v15-cihazda-tekrarlayan-conta-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-magduriyeti-5.pdf
dyson-v15-cihazda-tekrarlayan-conta-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-magduriyeti-4.pdf

Ni̇hat
09 Ocak 2025 11:06