Harika sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15-submarine Başlık Uyumsuzluğu

24 Nisan 2024 22:35

Yakın tarihte Dyson V15 Detect ürününü Ankara Cepa bayisinden aldım. Hiçbir şikayetim yok, çok memnunum; ancak keşke bekleyip Submarine modelini alsaymışım.

Çünkü tüm parçaları uyumlu olan Dyson silme aparatını, diğer ürünlere uyumsuz yapmışlar. Yani aldığınız ürünü bir kenara bırakıp, yenisini almanız gerekiyor. İki ürün arasındaki fiyat farkı olsa da başlık uyumlu olmalı ve satışa sunulmalıydı.

Ya da en azından son bir yıl içinde en son çıkardıkları ürünü alan müşterilere bir tercih sunulmalıydı. Bir alternatifimiz olmalıydı. Bu durum büyük bir haksızlık.

30 Nisan 2024 13:50 (Şikayetten 5 gün sonra)

30 Nisan 2024 23:15

Çözüm merkezi yetkilisi aradı ve satış yapan bayinin verdiği bilgileri aynen tekrarladı. Belki firma yetkililerinin bir müşteriye bir ürün satmış olması yeterli. Herhangi bir çözüm önerileri ya da teklifleri olmadı. Farklı özellikte yeni ürünü beğendiysen onu da satın al. Eskisini ne yaparsan yap. Alalı 3 ay olmuş 4 ay olmuş fark etmez. Yeni çıkarttığı ürün senin elindekini öldürmüş zaten." İşinize gelirse"nin en kibar halini dinledim. O kadar

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
20 Haziran 2024 12:31

Dyson Tüketici Hakem Heyeti Kararına Uymuyor

Burak
28 Mayıs 2024 13:26
dyson-tuketici-hakem-heyeti-kararina-uymuyor-1.pdf

İlker
13 Eylül 2025 13:34
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Silme Aparatı

Zeynep
27 Mart 2024 11:08
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
11 Mayıs 2024 00:39