Cafer sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Detect Süpürge Batarya Sorunu

Dyson V15 Detect Süpürge Batarya Sorunu
Cafer
28 Eylül 2024 23:27

Dyson satış mağazasından V15 modelini yaklaşık iki buçuk yıl önce satın aldım. Süpürgeye çok sık kullanılmamasına rağmen artık şarj olmamaya başladı. Teknik servis ile görüşme sonrasında bataryanın tamamen bittiğini ve yeni bir sıfır batarya almam gerektiğini belirttiler. Satış sırasında bataryanın her 2 yılda bir değişmesinin gerektiği ve bunun maliyetini tamamen kullanıcılar tarafından karşılanması gerektiği konusunda bilgilendirme yapılmadı hatta bataryaların çok uzun ömürlü olacağı belirtilmişti. Şu anda Dyson tarafından stoklarında yedek batarya bulunmuyor. Yedek parça olmadığı için yeni bir batarya alamıyorum ve süpürgeyi tamamen kullanamaz durumdayım. Satış sonrası Hizmetler Yönetmeliğine göre en az 10 yıl yedek parça temini yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Sattığı ürünün yedek parçası dahi bulunmayan 2.5 yıllık kullanılamayan en pahalı süpürge almak, en büyük pişmanlığım olmuştur.

01 Ekim 2024 14:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Cafer
06 Ekim 2024 14:58

Müşteri hizmetleri ve teknik destek ekibi şikayetim hakkında bana ulaştı. Fakat herhangi bir çözüm önerisi sunamadılar. Piyasada satılan en pahalı süpürgenin artık kullanamayacağını öğrendim. Ayrıca V15 modelin bataryasının 1 yıl içerisinde tekrardan bitebileceğini söylediler. Bu markadan ve kablosuz süpürgelerden almak pişmanlıktır. Her sene batarya almak isteyenler alabilir.

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
11 Mart 23:40
Duygu sonuçtan çok memnun

Duygu
03 Nisan 20:50
"Sorunum çözüldü, sattığı ürünün arkasında durduğu için Dyson a teşekkür ederim."
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Batarya Arızası Sonrası Yedek Parça Ve Servis Belirsizliği Mağduriyet Yaratıyor

Filiz
28 Ekim 11:57
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Batarya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

Oğuz
08 Mart 15:18
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Sonrası Batarya Sorunu Ve Yedek Parça Eksikliği

Selahattin