Hatice sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2023 16:00

Dyson V15 Detect Absolute süpürgeyi 19 Ocak ta aldım. Süpürgenin borusunda daha 4. Kullanımımda çok dikkat etmeme rağmen çizikler oluştu ve haznesindeki tozu bezle silerken baktım çökme olmuş Süpürge daha 3 ayda 2. El gibi oldu. Bu kadar pahalıya satılan bir süpürgenin parçalarının dayanıksız olması inanılır gibi değil. Borunun ve bu çökmenin telafisini istiyorum.

05 Haziran 2023 17:05

Dyson marka süpürgemi kargo gelip teslim aldı, telefonda müşteri hizmetleri belirttiğim şikayetin giderileceğini, borunun da değişeceğini söyledi Süpürgeyi bugün göndermişler fakat hasarlar giderilmediği gibi borumda bir de göçük oluşmuş Servis kullanıcı kaynaklı deformasyon kullanıma engel değil deyip işin içinden çıkamaz.

15 Mayıs 2023 11:30

Dyson V15 Detect kablosuz süpürgemde borusunda 3 ya da 4. Kullanımımda çizikler oluştu ve motor etrafındaki yerde de bezle silmeme rağmen göçükler oluşmuştu. Bana çözüm yaklaşımı ile yaklaşmadı firma, inceleme yapılacak denildi. Fakat bu sitede Alperen ve Ahmet isimli bir kullanıcıya garanti kapsamında boru gönderimi yapılmış aynı çözüm neden diğer müşterilere sunulmuyor. Ayrıca diğer bahsettiğim göçük sorununun da giderilmesini istiyorum.

15 Mayıs 2023 11:27

Ek
20 Nisan 2023 16:04 (Şikayetten 4 dakika sonra)

22 Nisan 2023 11:34

Herhangi bir çözüm sunmadılar, bu deformeler kullanıma engel değilmiş çözümü de yeni boru satın almak olarak sundular Gerçekten yazıklar olsun bilseydim böyle olacağını Philips in süpürgesini alırdım Süpürge 3 ayda geldiği hale bak. Kullanmaya korkar oldum neresi sıkıntı oluşturacak acaba yine diye. Vazgeçmeyeceğim bu parçaların değişimini istiyorum, inceleme yapılmasını değil gerekirse Tüketici Hakları'na başvuracağım

05 Haziran 2023 16:56
Dyson V15 Detect Boru Çizilmesi Ve Haznede Çökme

Süpürgeyi gelip teslim aldılar, boru değişecekti güya, diğer çökme olan kısım da sıkıntısı giderilecekti Boru değişmediği gibi borumda bir de göçük oluşmuş, şaka gibi ya süpürge olduğu gibi geri geldi daha doğrusu daha da arızalı geri geldi, peşini bırakmayacağım, her yere yazacağım Dünyanın parasını öde kaliteli olmayan, sorunlu bir süpürge al Memnun olanlar nasıl bu kadar memnun acaba merak ediyorum

Duygu
Duygu

Merhaba bu haznede çökme bende de oluştu. Acaba sizde bir gelişme oldu mu değişim yaptılar mı,?

Arzu
23 Mart 2025 21:29

Dyson V15 Sağlamlık Sorunları Ve Garanti Sürecindeki Mağduriyet!

Pinar
22 Nisan 2025 20:58