Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
11 Mart 2024 20:44

Dyson v15 süpürgemin contası attı, hatta bunu ben değil eşim fark etti. Kendisi makine mühendisi ve bu durumun normal olmadığını hemen müşteri hizmetlerini arayıp destek istemem gerektiğini söyledi. Cihaz daha 1 yılını doldurmadı ve biz böyle bir problemle karşılaştık. Müşteri temsilcisi arkadaş asla teknik bilgiye sahip değildi. Bu contanın hava giriş-çıkış dengesini sağladığını kendisi söyledi, ama bunun kullanım için bir sorun teşkil etmeyeceğini söyleyip böyle kullanmaya devam edebileceğimizi belirtti. Hava giriş-çıkış dengesinin sağladığı kısımda bozulma olmuş, conta atmış! Ben böyle sökük, bozuk görünümlü bir cihazı kullanmak istemediğimi belirttim. Garanti kapsamında değişim talep ettim, ancak asla yardımcı olmadı. Boyası atsa garanti kapsamında ürün değiştiriyorlar contası atmış ürünü değiştirmeye yanaşmadılar. Dyson mühendisleri bu mor contayı sadece kozmetik amaçlı yapmışlar sanırım, Türkiye'deki Dyson temsilcisi bu konuyu böyle düşünüyor. Kozmetik amaçlı bile olsa, ki değil, motor için hava giriş-çıkışı önemli bir konu, ben ürünü böyle deformasyona uğramış bir şekilde kullanmak istemiyorum! Bir dünya para verdiğimiz ürünü, kötü performanslı haliyle, bu şekilde kullanmak istemiyorum! Dyson V15 almayı düşünenler, 1 senede contası atabilir ve bu konu normal görünüyor, kusurlu ürünü kullanmak istemiyorum!

12 Mart 2024 11:51 (Şikayetten 15 saat sonra)

Ceren
20 Mart 2024 09:22

1 hafta önce bir beyefendi telefonla aradı, akşam 20:00'de görüntülü görüşme için arayacağını söyledi ve bir daha aramadı. Dyson markasının bu tutumu çok güven sarsıcı.

Dyson V15 Conta Hatası

Adem
19 Nisan 2024 23:07
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürgemin Sürekli Filtre Uyarısı Ve Emiş Gücü Sorunları

Hilal
27 Aralık 2024 16:40
Selin sonuçtan çok memnun

Selin
14 Şubat 15:33
"İlginiz için teşekkür ederim"
Dyson Süpürgede Garanti Kapsamında Çözülmeyen Sorun

Özge
07 Ağustos 2024 16:40
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
07 Mart 2024 16:05