Dyson V12 Süpürge Oynar Borusu Takılı Kaldı

Dyson V12 Süpürge Oynar Borusu Takılı Kaldı
29 Ağustos 2024 12:28

V12 Detect Slim Absolute süpürgemizin mobilya altlarını süpürebilmek için oynar boru aparatı takılı kaldı ve bir türlü düz konuma gelmiyor. Dyson destek hattını aradım, görüntülü bağlantı yapıldı ve iç aksamının kırıldığı iletildi. Dışından bakarak nasıl anlayabildiklerini sorduğumda, bu sorunla çok karşılaştıklarını ve bunun garanti kapsamı dışında olduğu söylendi. Madem ki dışarıdan herhangi bir kırık olmadan iç aksamda kırılma olabiliyor ve bu sorunla defalarca karşılaşılmış, o halde bu parçada bir üretim hatası veya sağlamlığında bir kusur var demektir. Bu ayıplı parçanın ücretsiz olarak değiştirilmesini, yeni üretilen ürünlerde bu iç aksamın sağlamlaştırılmasını talep ediyorum.

29 Ağustos 2024 14:37 (Şikayetten 2 saat sonra)

29 Ağustos 2024 14:49

Bana verilen cevap şu oldu: Cihazın ana kullanımına engel teşkil ettirecek bir parça olmadığından dolayı garanti kapsamında değildir. Dilerseniz ücretli olarak satın alabilirsiniz.

29 Ağustos 2024 15:01

Cihazın ana kullanımına engel teşkil ettirmiyor mu? Neye göre, kime göre? Mobilya alt kısımlarını süpürebilme ana kullanımıydı bizim için, bu özelliği nedeniyle tercih etmiştik. Dilerseniz ücretli olarak satın alabilirsiniz demişsiniz, aynı hatayı verecekse üstelik iç aksamının kırılması bizim kusurumuz değilken neden tekrar satın alalım? Dyson bize bizi şaşırttı

Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
28 Şubat 2024 18:48
Hanife sonuçtan çok memnun

Hanife
10 Temmuz 2024 15:26
Dyson V12 Detect Slim Absolute
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Kudret
23 Şubat 2024 20:59