Dyson V12 Modeli: Süpürge Başlığı Ve Çekiş Sorunları

Merve
13 Kasım 2024 18:14

2023 yılında almış olduğum Dyson V12 modeli ana başlığı, en başından beri incecik olan halımı dahi süpürememektedir. Başlık sürekli duruyor ve dönmüyor, 3 defa değiştirildi; her gelen başlıkta aynı sorunu yaşadım.
Daha sonrasında aldığım yerle görüştüğümde bu modelde sıkıntı olduğu, bu yüzden bazen böyle sorunların yaşandığı söylendi ve servise gönderin, komple değiştirilir denildi. Gönderdim, yalnız makinenin çekişinde de sorun olduğu için turuncu gövde ile değiştirildi ve sıfır motorbar başlık verildi. Yalnız, gel gör ki onu da eklediğim videodan görebilirsiniz. Hiç çalışmıyor. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, görüştüm, canlı görüşme yapıldı. Onlara da gösterdim, hemen şikayet oluşturuldu ve 2 gün sonra bana yaptıkları dönüş 'hakkımın dolduğu, ancak ücretli başlık alıp değiştirebilirsiniz'...

Ben 3-4 bin liralık bir ürün almadım, bunun için hakkımın yenmesine de asla müsaade etmeyeceğim.
Her türlü hakkımı her yerde arayacağım. Acil aksiyon alınmazsa.

19 Kasım 2024 09:06 (Şikayetten 5 gün sonra)

Dyson Süpürge Başlık Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Elif
20 Aralık 2024 12:55
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
04 Aralık 2023 14:06
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
25 Ekim 2023 10:42
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Başlığı Arızası Bir Yıldır Çözülemiyor, Yedek Parça Temin Edilmiyor

Kübra
27 Eylül 20:41