Şuayip sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürge İki Kere Aynı Arızayı Beş Altı Aylık Sürede Yaptı

Şuayip
11 Ekim 2023 20:19

Dyson V10 şarjlı süpürge bir yıl içinde iki kere aynı arızayı yaptı. Çalıştırma düğmesi arıza yaptığı için makine kesik kesik çalışıyor. Piyasada daha ucuza alacağınız farklı markalarda bile böyle bir arıza yok. Ürünün garantisi bitiği zaman ne olacak ya kendimiz tamir edeceğiz ya da Dyson servise sürekli para ödeyeceğiz. Aynı arızayı iki kere yapan cihaz için değişim talep ettim. Tamir edilip gönderiliyor. Filtre koku yapmaz diye TV'de reklam veriyorsunuz. Filtre koku yapıyor. Sorunları düzgün çözmeyecekseniz neden biz Dyson’a daha fazla para ödüyoruz. İnternetten araştırdım çalıştırma düğmesi ile ilgili çok fazla şikayet var. Ürün değişim talebi istiyorum

25 Ekim 2023 19:10

Dyson resmen bizimle dalga geçiyor değişim talebinde bulunduğum V10 süpürge aynı arızayı iki defa yaptı onarılıp gönderildi bu duruma itiraz ettiğimde cihazı geri gönderin dediler şimdi verdikleri cevap cihaz çalışıyor diyorum üçüncü gönderim değişim içindi diyorum anlayan yok

13 Ekim 2023 18:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Nuran
Nuran
Şikayeti Çözüldü

Merhabalar Dyson süpürge kullanıyorum. Aslında çok memnundum. Ama bir süredir çalışırken durma sorunu yaşıyorum tetiği bırakıp dik konuma getirince düzeliyor ama sürekli durmasından şikayetçiyim ve durumla alakalı ilgilenilmesini talep ediyorum video ya da aldım ama buraya atamıyorum

Nurçin sonuçtan çok memnun

Nurçin
27 Ekim 2023 01:39
"Yaşadığım en ufak sorunda en hızlı çözüme ulaştıran firma. Çalışanları çok ilgili destekleriniz için teşekkür ederim"
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Bozuk Ürün Değişim Süreci Mağduriyeti

Melih
15 Kasım 2023 15:07
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Sonrası Kronik Arıza: Dyson V10'un Hayal Kırıklığı

Ahmet