Dyson V10 Sıfır Deyip Tamir Görmüş Cihaz Gelmesi

07 Mart 2024 21:10
07 Mart 2024 18:06

Dyson v10 absolute cihazımız güç tuşu arızalı çalışırken bir anda kapanıyordu sürekli olarak 2. Kez servise gitti ilkte ana gövdeyi değiştirdik dediler aldığım ilk günden beri kusurlu çıkan ürün servisten gelen son cevap ürününüzü sıfırı ile değiştireceğiz dediler 20 gün boyunca yeni çıkan seriden yeni renkten göndereceğiz deyip beklettiler kullanılmış ve tamir edilmiş cihaz gönderdiler cihazım duvara takılı olan adaptöründen sürekli tak çıkar alt taraf tahriş olmuş zaten apaçık ortada düpe düz dolandırıcılık bu müşteri temsilcisi ile görüntülü görüştüm bana dedikleri cihaz üretimden sonra pudralanıp geliyor dedi ben cihazı ilk aldığımda zerre toz yoktu fabrikasyon üretim fabrikadan çıkmadan satışa sunulmadan önce detaylı kontrolden çıkıp müşteriye gider ve bu şekilde ali cengiz oyunları yapıp insanları kandırmaya çalışıyorlar tamir görmüş ve bekletilmiş cihazları sıfır gönderiyoruz diye kandırmaya çalışıyorlar böyle üçkağıtçılık olmaz kardeşim

09 Mart 2024 15:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Şarjlı Süpürge Düğmesi Kırıldı Ve Ücretsiz Garanti Tamiri Reddedildi

Şerife
03 Mart 14:59
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Dyson V10 İçin Kalıcı Çözüm Bekliyorum

İsa
10 Ekim 2025 23:56
Sürekli Arızalanan Dyson V10 İçin Kalıcı Çözüm Bekliyorum
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Boru Aparatı Kırıldı, Garanti Kapsamında Değişim Talebi

Yusuf