Esra sonuçtan memnun

Dyson V10 Çalışırken Durma Hatası

17 Şubat 2024 15:26
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“10 günde iletişime geçildi. Ücret iadesi ya da indirim kuponu oluşturamayacaklarını söylediler ama sorunlu parça değişimi yapılacak. Umarım aynı sorunu yaşamayız. Şimdilik teşekkürler”

Geçen yıl mart ayında Dyson V10 kablosuz süpürgeyi kendi sitesi üzerinden satın aldım. Eylül ayında, tetiğe basılı olduğu halde cihazın kendi kendine durma sorunu yaşamaya başladım. Başlangıçta ara sıra oluyordu fakat şu anda 4, 5, 20 saniye aralıklarla sürekli duruyor ve temizlik yapmak işkenceye dönüştü. WhatsApp hattı üzerinden iletişim kurmaya çalıştım ancak şu an hizmet veremiyorlar.

Şikayet hattında ise uzun süre bekledikten sonra sıra gelmiyor. Aynı dönemde üç arkadaşım da aynı ürünü aldı ve onlar da aynı sorunu yaşadı. Bir arkadaşım ürünü iade etti, diğer arkadaşıma önce sıfır ürünle değişim yapıldı fakat o üründe de aynı hatayı alınca bu sefer tamir edilerek gönderildi.

Bu seride bir sorun olduğunu düşünüyorum ve bu durumun ayıplı mal kapsamına girdiğine inanıyorum. Üründen tamamen soğudum ve sıfır bir ürün bile gönderilse aynı sorunu yaşayacağımdan eminim. Ürünümün güncel fiyatı 19.999 TL ve bu fiyatın tarafıma iadesini talep ediyorum. İade edilen tutarla daha üst bir model satın almayı planlıyorum.

26 Şubat 2024 14:36 (Şikayetten 8 gün sonra)

26 Şubat 2024 20:41

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
01 Eylül 2023 11:58
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Bozuk Ürün Değişim Süreci Mağduriyeti

Melih
15 Kasım 2023 15:07
Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt
21 Aralık 2023 00:06

İpek
16 Ekim 2023 15:20
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Tetik Sorunu

Sena