Hatice sonuçtan memnun

08 Aralık 2023 12:55
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“Benden kaynaklanan bir sorun yoktu teşekkür ederim elime ulaştı cihazım”

Dyson V12 süpürgemi 4 ay önce aldım; fakat, aktif bir şekilde memnun kalarak kullanamadım. Filtre sorunu yaşadım. Sürekli temizleyip kurutup kullanmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Uygulamadan iletişime geçtim ve bana yeni filtre gönderdiler. Ancak gene aynı sorun devam etti. Bu sefer iletişime geçtim ve 'servise alalım' denildi. Cihazı Ankara'daki Kentpark AVM'ye kendim götürdüm. Cihazın gövdesinin değiştiğini söylediler. Geri aldım, eve geldim ve bir baktım ki batarya boş; takıyorum, %75 gösteriyor. Bu bataryayı bozmuşlar. Yine iletişime geçtim ve yeni batarya gönderildi. Bu sefer taktığımda filtre uyarısı devam ediyordu. Müşteri hizmetleriyle konuştum ve İstanbul'daki servise kargo ile kapımdan cihazım alındı. Bugün arandım ve cihazın gövdesinde kırık olduğunu, bunun için 3 bin küsur lira para istediklerini öğrendim. O kadar para verip aldığımız ürün için bu durum gerçekten üzücü. Cihazımı düzgün tamir edemediniz, bir de üzerine benim kaynaklıymış gibi gövdede kırıklar olduğunu ve para istemeniz kabul edilemez. Gövdesini yeni değiştirdiğiniz cihazın kırık olma ihtimali nedir? Bunun mümkün olmadığını düşünüyorum ve kabul etmiyorum. Cihazımın yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, başka yollara başvuracağım. Tamamen cihaz hatası olup benim üzerime yüklenmesi ve para talep edilmesi doğru değil. Sorunumun çözülmesini istiyorum, yoksa başka yolları da deneyeceğim.

11 Aralık 2023 14:15 (Şikayetten 3 gün sonra)

11 Aralık 2023 22:36

Cihazım iyi niyet kapsamında yapılmış elime ulaştı benden kaynaklanan bir sorun yoktu zaten teşekkür ederim

11 Aralık 2023 22:37

Benden kaynaklanan bir sorun yoktu teşekkür ederim elime ulaştı cihazım

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 17:58
Betül sonuçtan çok memnun

Betül
21 Temmuz 2024 14:41
"Ilgililenildigi için çok teşekkür ederim tatilde olduğum için görüntülü görüşme yapamadım Dyson yanımda olmadığı için dönüşte yardımcı olacağı bildirildi teşekkürler"

Ahmet
17 Şubat 2025 21:07