Betül sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2024 14:41
Betül'ün Teşekkür Mesajı
“Ilgililenildigi için çok teşekkür ederim tatilde olduğum için görüntülü görüşme yapamadım Dyson yanımda olmadığı için dönüşte yardımcı olacağı bildirildi teşekkürler”

Dyson V12 dikey süpürgeyi 1 Temmuz 2023 tarihinde Ankara Kentpark Dyson mağazasından 2 adet aldım fakat kullanmaya Ağustos 2023 tarihinde başladım. Ta ki Temmuz 2024 tarihine kadar çok memnundum fakat filtre temizleme uyarısı aldım. Müşteri hizmetlerini aradım, yeni filtre almamı söylediler. Garanti dışı olduğunu söylediler. Peki, ben bu filtreyi aldığımda bu sıkıntı düzelecek mi diye sorduğumda bana bilemediklerini söylediler. Ben nereden bileyim o zaman makineden kaynaklanmadığını? Neden çözüm değil de satış yapmak için iletişim kuruyorlar? Ben ürün almak için aramıyorum, çözüm bulmak için arıyorum. İnternette bu konuda V12 için aynı şikayetler var. Makinemin garantisi devam ediyor. 01.07.2023 tarihinde alındı, 2 yıl dolmadığı için değişim istiyorum. 1 yılda 90 metrekare evim için filtre nasıl satın alabilirim? Annem kullanıyor. Ayda 1 filtre uyarısı alıyor. Benimki 3-4 günde uyarı veriyorsa ve tüm talimatlara uyularak kullanıldıysa bana kimse filtreyi para ile satamaz. Bu durum böyle bir markanın adını kirletir. Makinemin değişimini talep ediyorum. Acilen konu ile ilgilenilmesini istiyorum. Fotoğraf ve fatura yolluyorum.

25 Temmuz 2024 11:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

25 Temmuz 2024 11:57

Esen