Deniz
Deniz
Dyson
13 Aralık 2024 17:273.230

3 Aralık 2024'te aldığım ürün 2-3 gün kullandıktan sonra filtre temizleme uyarısı verdi. Filtreyi temizleme işlemine aldığımda geri sayım sürecini düşürmüyor. Cihazı kapatıp açıp tekrar aynı işlemi yaptığımda tekrar aynı hatayı veriyor. Teknik destek servise gitmesi lazım dedi. Yeni aldığımdan geri vermek istedim; kutu açıldıysa geri kabul etmiyoruz dediler. Mecbur servise vermem gerekti. Servise de kolay gelsin ile aldırtıyorlar; kendileri gelip almıyor. Mecbur kutulamak lazım. Ben de kutuyu 1 saat mesafede bir depoya koymuştum; neyse ki atmamışım. Gittim kutuyu aldım, paketledim. Saçma sapan koca kutuyu neremde tutayım. Neyse bugün yolladım servise bakalım ne olacak. Sıfır ürün bu. Daha önce burada yazılmış benzer şikayetle aynı durumdayım; cihaz en çok ihtiyacım olan zamanda işimi görmüyor. İleri derecede alerjik sorunlar yaşıyorum ve kaloriferlerin yanmaya başlamasıyla birlikte hava kuruluğundan dolayı sağlık sorunları yaşıyorum. Keşke bu kadar para verip bu kadar mağdur olacağıma daha düşük fiyatlı muadillerini alıp muhatap bulabileceğim birilerine daha kolay ulaşabilseydim. Dyson reklamlarına yaptığı yatırımların onda birini teknik hizmetine, servisine, müşteri hizmetlerine yapsaydı keşke. Dyson aldığıma pişman olacağımı hiç düşünmezdim ama maalesef çok pişmanım.

Bu arada bundan 3 hafta önce de online saç kurutma makinesi almaya çalıştım; parayı çektiler kredi kartından ama sipariş oluşmamış. 4-5 gün sonra sonunda paramı geri iade ettiler ama bu süre zarfında müşteri hizmetlerinin peşinde koşmak zorunda kaldım. Bari gidip mağazadan alayım dedim; o anda yanında hata yapıp bu humidifier'ı da aldım. Keşke almasaymışım. Asla Dyson ürün almam artık.

19 Aralık 2024 09:35 (Şikayetten 5 gün sonra)

Dyson Satın Alınan Saç Kurutma Makinesinden Yaşanan Mağduriyet

Sedat
Sedat
Dyson
16 Aralık 2023 22:303.406

20.10.2023 tarihinde Dyson demo mağazasından süpersonik saç kurutma makinesi aldık. Makine kutu açılımında eksik aparatl...

1 Yorum

Tümünü Gör
Dyson Hava Temizleme Cihazı Mağduriyeti

Dyson HavaTemizleme Cihazı Mağduriyeti

İsmi
Dyson Purifier Hot+Cool Kendi Kendine Kapanması!

Dyson PurifierHot+Cool Kendi Kendine Kapanması!

Yaren
Dyson Hava Temizleyicide Ses Şikayeti Devam Ediyor!

Dyson HavaTemizleyicide Ses Şikayeti Devam Ediyor!

Tuncay
Dyson Soğuk Üfleme Şikayeti