21 Kasım 2023 20:16

Dyson sitesinden Dyson V15 Detect aldım; tüm parçaların olduğu Total Clean paketiydi. Arkadaşım da V15 Absolute paketini aldı. Aradaki fark aksesuar farkı; cihaz aynı ama bana tamamen gri model geldi. Arkadaşıma klasik altın sarısı modeli geldi. Böyle bir durum tamamen saçmalık. Gelen ürün sanki replika gibi, görsel olarak hiç orijinal gözükmüyor. Ana ürünün neden farklı gönderildiğini bir türlü anlamadım. Bu durum için 24744047 numaralı dosya açıldı; yani para verip alıyorsunuz ama aldığınız üründe ürün modeli bile yazmıyor. Diğer üründe boruda Dyson V15 Detect yazıyor. Eğer ana ürün için renk seçeneği vermiyorsanız, neden bildiğimiz o muhteşem uzay yolundan çıkmış gibi görünen model gönderilmiyor? Ben bu mesajı yazarken Dyson müşteri hizmetlerinden arandım. Total Clean paketinde bulunan cihazın bu olduğunu ve iade seçeneğimin bulunduğunu kibarca anlattılar; ama bu müşteri memnuniyeti oluşturmuyor. Biraz dayatma ve 'Hepa' ya da 'Total Clean' deyip ana ürünü perdeleme yapmak, dikkat dağıtıp yönlendirmek amaçlı; fakat çözüm bu olmamalı. Kalıcı memnuniyet, 'en iyi reklam' prensibi ile müşteriye seçenek sunulmalı ya da ürün değişimi yapılmalıdır. Aldığım Dyson V15 ürünü, görsel açıdan hiçbir şekilde beklentimi karşılamadı; ürünü çok basitleştirmiş ve Çin malı replikalara benzetmişler. Ama herkesin zevki başka; kimi sadelik sever, kimi cyclone sarı detaylı gösterişli ürünleri tercih eder. Siparişlerinizi buna göre verin. Konunun müşteri memnuniyeti ve marka güvenirliği açısından telafi edilmesi ve seçenek sunulması gereklidir. Ürünü iade etmek hiç doğru bir seçenek değil.

05 Aralık 2023 22:17

Bu nasıl iş neden firmanın müşteri hizmetleri ilgilenmiyor hala arayan soran yok

04 Aralık 2023 01:18

Halen arayan soran yok bu markanın bu kadar ciddiyetsiz davranacağını hiç düşünmemiştim

02 Aralık 2023 01:38

Bir hafta oldu arayan soran yok bu kadar güvendiğiniz bir ürün ve firma bunu yaparsa diğerleri ne yapmaz acil çözüm ve iletişime geçilmesini istiyorum

29 Kasım 2023 21:16

Çözüm merkezinizin telefonu beklediğimi önemle belirtirim bu konu marka güvenirliği ve kalitesi açısından dikkate alınması gereken bir husustur. Bu husus ile ilgili gerekli aksiyonu vereceğinize güven duymak istiyorum. Bugüne kadar müşterilerinin şikayetlerini dikkatle inceleyen markanızın çözüm üreteceğini düşünüyorum. Bu ürünü tercih etmeden önce bilindik bir Alman markasının süpürgesini almıştım. Normal şartlarda ihtiyacımı giderebilecek olmasına rağmen markanıza ve özellikle tasarımına hayran kaldığım ürünü satın aldığımı düşündüm. Kutu içeriğinde Dyson V15 Detect™ Total Clean var yani farklı bir model ya da ürün değil Total clean sadece aparatlarla ilgili Kullanıcıların tercihlerinin ve önem verdikleri hususların farklılık gösterdiği gibi kullanıcı olarak bende almış olduğum ürünün görsel açıdan beklentimi karşılaması isterim. Dyson V15 Detect denilince hayatın olağan akışında herkes hangi ürünün kast edildiğini bilir. Bu hususta çözüm bulunmasının zor olmayacağı kanısındayım ürünün hiç kullanılmadığını belirterek sizden gelen aksiyonu beklemekteyim. En kısa zamanda iletişim kurmanızı beklediğimi belirterek sizlere ve değerli ekibinize teşekkür ederim.

Metin Metin 3 gün önce 2 gün oldu arayan yok sabırsızlıkla bekliyorum

Metin Metin 12 saat önce 4 gün oldu arayan yok iade süresi dolmak üzere ürünün

24 Kasım 2023 17:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

25 Kasım 2023 01:38

26 Kasım 2023 20:59

2 gün oldu arayan yok sabırsızlıkla bekliyorum

29 Kasım 2023 09:04

4 gün oldu arayan yok iade süresi dolmak üzere ürünün

24 Aralık 2023 23:19

Hala arayacaklar

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
17 Kasım 2023 12:25
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
28 Şubat 2024 19:52
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
17 Ekim 2023 14:32
Dyson V15 Detect Absolute Yerine Başka Ürün Gönderdiler
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
21 Eylül 2023 00:21