Ceren sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 16:30

Dyson v12 marka ürünümün siklon kısmı soyulması şikayeti ile görüntülü görüşme sonucu Dyson teknik destek servisine kargo ile gönderim sağladım. Ancak ürün hiçbir işlem yapılmadan bana geri gönderildi. Yapmış olduğum çekim gücü testine siklon kısımlarından açılan yerlerine peçete tutup ürünü çalıştırdığımda peçete süpürgeye yapışıp kalıyor yani hava kaçağı olduğunu gözlemliyorum. Yüksek meblağlar ödeyerek markasına güvenerek almış olduğum Dyson Türkiye ise çekim gücünde bir problem yoktur diyerek ürünümde hiçbir işlem yapmayarak kutulayıp geri gönderiyor. Daha garantisi bitmeyen süpürgem için yapılan çekim testi sonucunu soruyorum elime hiçbir belge sunulamıyor. Ben çekim gücünün düştüğünü kullanım esnasında fark edebiliyorum. Her yerde siklon soyulması hakkında da şikayetleri görüyorum. Niçin böyle kronik bir problemi olan ürün ile alakalı çözümsüz bırakılıyorum. Bana aldığım günkü kaliteyi sunamayacaksanız bu ürünün fahiş denecek fiyatlarda satın almamın ne anlamı kalıyor. Ben Dyson Türkiye'ye güvenerek ürünün arkasında duracağını düşündüğüm için aldım. Ancak kronikleşen problemi çözmeden beni mağdur ederek ürünü bana göndermeniz beni üzdü. Ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Video teknik servisten geldikten sonra çekilmiştir.

09 Ağustos 2024 14:33

Ne zaman cevap vereceksiniz acaba Dyson yetkilileri

14 Ağustos 2024 13:34 (Şikayetten 6 gün sonra)

Aybüke sonuçtan çok memnun

Aybüke
19 Şubat 2025 16:03
"Teşekkür ederim, sorunum çözüldü. Dyson ailesine güvenimi geri kazandım."
Yanlış Ürün Gönderimi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Nilay
25 Kasım 2023 10:27
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
04 Mart 2025 12:45