Güneş
13 Haziran 2024 18:34

Dyson Türkiye üzerinden 16.05.2024 tarihinde V15 kablosuz süpürge siparişi verdim. Aynı gün içinde siparişimin hazırlanıp kargo bilgilerinin paylaşılacağı bir e-posta aldım, ayrıca faturam da oluşturulmuş ve ilk taksitini dahi ödemiştim. Siparişimin gelmemesi üzerine, bir aylık gecikme sonrası 07.06.2024 tarihinde yetkili firma ile iletişim sağladığımda kargo şirketinin sipariş oluşturmadığı ve ürünün gönderilmediği fark edildiği için siparişim iptal edildi ve daha sonrasında bankama para iadesi yapıldı. Bu denli yapılanmış bir markanın bir ay süre ile sipariş takibimi yapamaması ve kendi çabalarım sonucu siparişimin iptal edilip herhangi bir düzeltme yapılmaması sonucu mağduriyetimi bildirmek isterim.

21 Haziran 2024 15:02 (Şikayetten 7 gün sonra)

Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
15 Nisan 2024 17:36
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
30 Aralık 2024 21:32
Dyson Sipariş İptali Ve Stok Sorunu
Dyson Sipariş İptali Ve Stok Sorunu
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
22 Ocak 2024 19:51
Dyson Sebepsiz Sipariş İptali

Fatih
05 Aralık 2023 17:03
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
22 Mart 2024 10:11