Baldan sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 11:56

Dyson süpürge kesinlikle alma

başlık bozuldu. Servise verdim. Garanti süresinin dolduğunu ve bunu satın almamız gerektiğini belirttiler. Daha önce garantisi varken ürünü bu şikayetten götürdüğümde, sorunu yok denildi. Garantisi bitince, satın alın dediler. Ama satın almak istediğimde de ürün stokta yok. Ne zaman geleceği belirsiz! 3 buçuk aydır süpürgeyi kullanamıyorum. O kadar para vererek aldığımız süpürge boş yere arızalı duruyor. Ayrıca servis desteği sıfır. Müşteri memnuniyeti sıfır. Telefon ile iletişime geçtiğimiz müşteri danışmanları agresif ve bağırarak tepki veriyorlar. Dyson'U Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

17 Kasım 2023 14:17

Dyson süpürgeyi aldığıma çok pişmanım. 4 aydır arızalı başlığımı satıl almak için bekliyorum. Hem satıl alırken paramızı aldınız şimdi mağdur ediyorsunuz. Stokta ürün yoksa neden satıyorsunuz. Her yerde herkesle konuştuğum bir konu. Bu sorunu çözmedikleri gibi ürün ile alakası olmayan ürün satışı yapmak istediler. Çağrı merkezi temsilcileri çözüm üreteceğine hala mevcut bir kampanyadan bahsediyor. Paramız ile mağdur olmak istemiyorsanızsakın almayın aldırtmayın!

10 Kasım 2023 15:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Baldan P. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

02 Ocak 2024 12:53

Bu mesajı cevaplayıp beni aramadığınız gibi, konuyu da çözmediniz!

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
30 Nisan 2024 17:58

Ufuk
28 Kasım 2024 00:24
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
26 Şubat 2024 12:24